היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אתן מעבירות את הימים האלה?? אתן הולכות לעבודה? מה אתן עושות עם הילדודס?
13 תגובות
עמוד 1
אני גרה בעוטף עזה, אצלנו הלימודים ממשיכים כרגיל בגלל שיש ממ"דים בכל מבנה חינוכי. אז הילדים ממשיכים "כרגיל" לצד הצבעים האדומים
אצלינו חצי מהגנים בכלל לא ממוגנים
איפה את גרה?
ב"ש
אנחנו צריכים לסיים לבנות בית לפני פסח, ופשוט אי אפשר ככה. אם הבית לא יהיה מוכן פשוט לא יהיה לי איפה לגור. בעלי מקצוע לא באים בגלל המצב הבטחוני, וזה ממש תירוץ לכל אלה שגם ככה צריך לרדוף אחריהם.... הילדים איתי בין ערימות הצבע והמסמרים...פשוט בלתי אפשרי. אתמול לא לקחתי אותם איתי ונשארנו כולנו ליד הממ"ד, אבל היום כבר לא היתה ברירה...
זה מצב לא נעים בכלל
אה ב"ש זה באמת בעיה
אני מתלבטת, תעזרו לי בבקשה, המטפלת הקשרה להגיד שמחר היא תעבוד חצי יום, יש לה מקלט והיא תהיה עם הילדים קרוב אליו. אני קצת חוששת כי איך היא תיקח איתה 8 ילדים למקלט? לשלוח או להשאיר איתי?
אני לא הייתי שולחת....יותר מדי אחריות
אם היה לה ממ"ד בתוך הבית עוד מילא, אבל לצאת איתם בחוץ כשנופלים טילים......רק לחשובעל זה נהיה לי סחרחורת [email protected]
img] פייס: ortal_hori
היא לבד? אם כן תשאירי איתך בבית
אני לא הייתי שולחת
יש לה מקלט בבית, זה בית פרטי שמתחתיו הם בנו מקלט.... ובעלה יהיה איתה כדי לעזור. עדיין לא לשלוח?