במבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום נישנשנו והייתי מתה לתת לנהוראי ביס, אבל כל דבר אני שואלת פעמיים לפני שאני נותנת (מחקרים וכאלה)

זכור לי איזה שירשור על במבה, לא זוכרת מה סגרנו - מותר לתת או לא?
    מומלץ או לא?
    מאיזה גיל?

10 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שבגלל שאת עלולה לגלות ח"ו אלרגיה לבוטניםלא מומלץ בגיל כ"כ צעיר
    למרות שזה נמס בפה וזה...
    אני לא בטוחה במה שאני אומרת, אבל זה נשמע לי הגיוני.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני לא בעד במבה בכלללל מהסיבה שזה יוצר ליחה מטורפת אצל תינוקות. וליחה מטורפת לא עלינו יוצרת בעיות אוזניים...

לא יודעת אם מותר או לא- אני משתדלת לא לתת... אם תמר תהיה אצל חברה או סבתא אני לא אהיה היסטרית אבל עדיף שלא.

אבל

• אני נותנת חופשי וב"ה אין בעיה
    צרי איתי קשר אני בבית
  • אני לא מתכוונת לתת בזמן הקרוב

ילדה במעון אצלי בת 10 חודשים
    ככה גילו לה אלרגיה מסוכנת (שעלולה להביא למוות)
    האמא הביאה לה בפארק פעם 1 במבה אחת
    ומיד רצה למיון....

עכשיו אנחנו כל יום מודות לאלוהים שהכל עבר בשלום
    וילד לא הכניס שאריות במבה, שאריות בוטנים או אגוזים לכיתה...

• גם אני חושבת שזה מסוכן, בעיקר בגלל שבמבה עשויה מבוטנים שזה יכול להיות בעייתי ביותר למי שיש אלרגיה!!!

הייתי מחכה עד גיל שנה לפחות!

רותי
  • אני נתתי לאופק לטעום טיפה בפה והיה לה טעים... אני דווקא בעד לתת על מנת למנוע אלרגיות עתידיות!!

• שי-אל מתה על במבה

• מצטרפת לבנוץ בעניין האלרגיות, ומוסיפה רק שאני חושבת שאין צורך לחשוף את הילד לממתקים בגיל כזה צעיר.
  • במבה זה זבל!
    זבל טעים אבל עדיין זבל
  • אוריה חולה על הבמבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה