לגבי פירות וירקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מכינות את המרק ירקות?
    בסיר רגיל? או מאדות?

ואת הפירות? מגרדות בפומפיה?

אני שואלת כי יש לי את המכשיר הזה שמאדה וגם טוחן, ועם הירקות אין בעיה והכל סבבה, אבל כתוב שם שאפשר גם לאדה פירות. ניסיתי וזה אחלה אבל נראה לי שזה מוציא את כל הטעם המתוק
8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מכינה תמרק בסיר רגיל
    ואת הפירות בהתחלה טוחנת בבלנדר ובשלב מאוחר יותא בפומפיה גסה
  • את הירקות
    בסיר עם מים רותחים עד שניהיה רך ואז טוחנת בבלנדר

ואת הפירות- אם זה כמות רבה חותכת ובבלנדר
    אם כמות קטנה אז בפומפיה מגרדת ומוסיפה מים חמים....

• הבנתי...

אין יותר אידוי לפירות...

באמת בשביל מה???
  • לא צריך לאדות
    מיותר נראה לי

• פירות אני מגרדת בפומפיה מה שאפשר, תפוח למשל, ואז נגיד מוסיפה חתיכות בננה ומרסקת בבלנדר ידני.
    נראה לי מיותר והאמת גם לא טעים לאדות פירות

• המכשיר פשוט גאוני!!!

מרוצה מאוד מאוד..
  • ירקות אני מאדה מכיוון שבמים כל המינרליים והויטמינים נעלמים
    פירות גם אפשר לאדות אבל אני טוחנת הכל בבלנדר
    אם את מאדה את הפירות שזה גם בסדר תוסיפי סילאן זה ימתיק לך את הפירות
    והטעם משגעעע

• האמת שאני מאדה רק תפוח, זה מוציא ממנו את החמיצות ורק ככה אריאנה מסכימה לאכול אותו, מבחינת כל שאר הפירות היא אוכלת אותם או מגורדים בפומפיה דקה או טחונים בבלנדר (בהתאם למצב הרוח שלה)
    ירקות אני מבשלת בסיר וטוחנת עם קצת מים כדי שיהיו במרקם המתאים, לא נוזלי מדי ולא סמיך מדי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה