-
-
איתכם תמיד...
שהשיגרה תחזור אליכם ומהר.... אמן.
[/url
-
אני יכולה להגיב לך מניסיון רב שנים בקטיושות, ולנו לא היו אזעקות, וגם אם היו הן לא ממש עוזרות כי עוברות שניות עד שזה נופל בגלל הקרבה.
להורים שלי לא הייתה אפשרות כלכלית לעבור לעיר אחרת, לכן היינו שם, בקרית8
אבל אם יש לך אפשרות, אני לא הייתי חושבת פעמיים.
אני עד היום קופצת מכל טריקת דלת, או ממשהו שנופל ומשמיע צליל חזק, מצליל של נפצים בפורים בכלל כמעט עשיתי במכנסיים, בקיצור הבנת אותי...
אני בן אדם אופטימי (מנסה להיות) ואני מקווה שכל הסיוט הזה יסתיים בקרובף ואבל לצערי זה לא נראה ככה ואת לא רוצה שילדים שלך יגדלו בטראומה...
-
-
מאמי כל כך מבינה אותך (תושבת אשדוד) כל הזמן הלחץ הזה..
מקלחת?
-
אוייי מאמי
אין לי מה להגיד
שולחת לך ים חיבוקים
-
זה באמת מצב,שרק מי שמכיר מקרוב מבין
-
ואי מתוקה שולחת לך
-
-
מבינה אותך כל כך!!!
גם אני גרה בבאר שבע ולנו אין ממד בבית
עברתי לאמא שלי שם אנחנו ישנים בממד ואז אני לא צריכה להעיר את עידו בכל אזעקה
מקווה שהסיוט הזה יגמר אבל כמו שאמרת זה יתחיל שוב ודיי מהר
אם זה היה תלוי בי הייתי מקימה בעזה סוג של לונה פארק גדול
-
את מדברת על המקלחת את חייבת להכנס לפייסבוק לקיר שלי
אחי הגדול העלה תמונה של אחי הקטן היום אחר הצהריים בדיוק שתפס אותו אזעקה במקלחת
המצב באשדוד חרדתי טראומתי מפחיד
היום פגע בפעם השנייה כבר צמוד לבית של סבתא שלי
לא קיים יותר מפחיד מזה
מקווה שהמשפחה שלי תבוא כבר אליי לדימונה ושתיקח חופש מהעבודה
למה אני כבר לא עומדת בזה
-
-
-
קראתי את כל התגובות ונאמר בהחלט הכל...
מבינה אותך ...
שולחת חיבוקים
[center]
-
ביום שבת בבוקר היה עלינו על אפקים מטח רקטות ממש כבד ב40 דק' 8 אזעקות היו שתביני פעמיים ניכנסתי לשירותים רק התיישבתי על האסלה אזעקה..כבר כאבה לי הבטן מרוב שפעמיים לא הצלחתי לעשות פיפי ועצרתי באמצע..ביום ראשון הייתי בדרך לבית מקופת חולים וטפסה אותי אזעקה באמצע שום מקום כלומר רק בתי קרקע של אנשים אז ניכנסתי לאנשים זרים לגמריי לחצר הבית כדיי להיתחבא..כבר 3 ימים אני לא יוצאת לעבוד כי אין גנים..ברוך ה' הלילה עבר בשקט וכמו שהבנתי יש הפסקת אש..אמן שבהחלט ככה יהיה למה אני כבר לא עומדת בזה..
-
ההורים שלי באשקלון, והיינו אצלם בשבת עם נופרי. זה החזיר אותי 7 שנים אחורה, לתקופה שגרתי בשדרות בדירה ללא ממ"ד, וכל פעם שהיתה אזעקת "שחר אדום" לא היה לי הרבה מה לעשות. רק לשבת ולקוות שהטיל לא יפול לי על הראש. היה לילה אחד שבו נפלו 40 קסאמים רק באזור שבו גרתי, זה היה הלילה המחריד בחיים שלי. מאותו לילה גם אני מוגדרת כנפגעת חרדה, לקח לי חודשים עד שהצלחתי לחזור לישון בלילות. מעט אחרי הלילה הזה, נהרגו שני ילדים קטנים ברחוב שבו גרתי מפגיעת קסאם. זה היה בערב חג סוכות, בחיים אני לא אשכח את זה. גם היום אני רגישה לקולות של פיצוצים, וביום שבת אצל ההורים אי אפשר היה אפילו לתאר את מה שעבר עלי, ועכשיו הרי זו לא רק אני - יש לי את נופרי. ברחנו משם בצהרים של יום שבת, ורק כשהגעתי הביתה חזרתי לנשום.
כן, אני מרגישה שיש שתי מדינות בתוך ישראל בימים האלו. כי לא יכול להיות שכאן, בהוד השרון, הכל שקט ורגוע, השגרה מתנהלת כרגיל ורק במרחק שעה ממני, ההורים שלי, אחי, גיסתי והאחיין שלי חיים מאזעקה לאזעקה. הלוואי וזה יהיה מאחורי כולנו, הלוואי והזוועה הזו תסתיים. אין לי בעיה עם זה שבתל אביב שקט ורגוע, יש לי בעיה עם תל אביבים שלא מבינים על מה המהומה, ועדיין מעדיפים לדאוג לזכויות האדם בצד השני.
-
ליהי, את הפסקה האחרונה שלך צריך להראות למי שמקבל החלטות כאן במדינה! כל מילה, כל הברה, בסלע!!! אי אפשר לנסח את זה טוב יותר!!!!
-
מפחיד מפחיד ועוד מילון פעמם מפחיד!
הילדה מתעוררת באמצע הלילה ובוכה בלי סיבה פשוט ככה!
הבטן שלי מתקשה אחרי כל אזעקה ועד שהכל נרגע שוב פעם אותו סיפור