נועה כ. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    מקווה שאת מתמודד בקלות יחסית עם העונש שנוחת עליכם.....
    רציתי להראות לך ולהפנות אותך, נראה לי שזה יוכל מאוד לעזור.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4201721,00.html

פרוייקט מבורך, אני מכירה אותו בכפ"ס, הוד"ש ור"ג.

שיהיה לילה שקט
7 תגובות
עמוד 1
  • וואו, חשבת עליי... איזה כיף לי...
    אני מתמודדת הכי טוב שאני יכולה. הפרוייקט הזה נשמע נהדר ! אני בהחלט אחקור את הענייין. אני מניחה שחשבת עליי בגלל הייאוש שפרץ מתוך השרשורים שפתחתי כאן... הייתי רוצה לנצל את ההזדמנות ולעדכן. אקצר ואספר שכנראה התינוק שלי אלרגי לחלב. אני מניקה ונמנעת מחלב ומוצריו. החל מהיום הרביעי לגמילה שלי מחלב התינוק שלי השתנה והפך לרגוע, שקט, חייכן ואפילו ישן כמה פעמים במהלך היום לשעה+. לפעמים פחות אבל הכל בגדר הנורמה. מתינוק שהיה כועס, כואב, עייף, עצבני ורעב הוא הפך לתינוק רגיל. אני מרגישה שקיבלתי בחזרה את הילדים האחרים שלי ואת שאר החיים שלי, אני יכולה לאכול ארוחה שלמה, להפעיל מכונה ולתלות אותה באותו היום, להתקלח, להחליף את הפיג'מה (!) ואפילו לקחת אותו איתי לסידור. לקלח את הילדים לא תוך כדי הנקה, להכין ארוחת ערב בשץי ידיים, בקיצור, אני יכולה להמשיך עד מחר כי אני באמת למדתי להעריך את כל אותם דברים קטנים במהלך היום. טוב חפרתי, לא התכוונתי, תודה שחשבת עליי...
  • אוי!!! כמה טוב לשמוע!!!!!!!!!!
    ממש מרגש! באמת!
    שמחה מאוד שמצאו שהוא אלרגי ושהחיים חוזרים למסלולם, בעיקר עכשיו עם המצב הבטחוני שאת יכולה להיות רגועה יותר ולהכיל את כולם.
    טוב ש"חפרת" וסיפרת, באמת מילאת אותי התרגשות על הבוקר.
  • וואי אני גם חשבתי עלייך לא מזמן מאז השרשור ההוא נעלמת לנו קצת

איזה כייף לשמוע שגילית את הפיתרון!!!!!!!

אין כמו אינטואיציה של אמא
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• בנות ריגשתן אותי !
    הגילוי היה ארוך ומייגע, אחרי התייעצות עם כל העולם ואשתו... וכלל אשפוז עקב תגובות אלרגיות. כולם כולל כולם אמרו שאין קשר בין אלרגיות של התינוק שלי למה שאני אוכלת. העוזרת הרוסיה של חברה שלי (כבר אמרתי שהתייעצתי עם כולם...) התעקשה שזה העניין והיא היחידה שצדקה ! ואז רופא במחלקה וגסטרולוג ילדים הסכימו איתה...
    אז נכון שהוא לא היה אלרגי לחלב שלי, התגובות הקשות באו בעקבות הסימילק והמטרנה, אבל החלב שאכלתי גרם לו לאי נוחות וכנראה כאבים איומים.
    אז כנראה שאכן אין כמו תרופות סבץא ואין חכם כבעל נסיון...
    שוב חפרתי, תודה לכולן

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אין חכמה כאמא! וכבעלת ניסיון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה