מה יהיה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוווף... מה יהיה עם המתח הזה כל הזמן??
    כל חודש אותו דבר... המחזור שלי לא סדיר נע סביב 33-36 ימים בד"כ אבל יכול להיות גם יותר וגם פחות כך שאני לא יודעת מתי יש איחור ומתי אפשר כבר לבדוק.
    מחר יהיה היום ה-33 של המחזור ואין לי אפילו סימנים מקדימים מלבד חזה נפוח (ולא כואב, שבדרך כלל כן כואב)...
    הבנתי שאפשר לעשות בדיקה 4 ימים לפני איחור
    מה אתן אומרות?? מתי לעשות בדיקה?? מהיום ה-30 של המחזור אני לא מצליחה אפילו ליישון מרוב ללחץ עד שהוא מגיע.. ובתקווה שהחודש לא יגיע...
8 תגובות
עמוד 1
  • הי הדס,
    כולנו מכירות את המתח הזה,
    אל תיתני לא לשגע אותך
    כל דבר בזמנו.

תמתיני עוד קצת וכשיהיה איחור רציני תבדקי.

זכרי, הרבה פעמים רק בגלל הלחץ שלנו אנחנו מקבלות מאוחר
    אז קחי נשימה ותמצאי לך משהו להתרכז בו
    אני למשל התחלתי לסרוג צעיף ובמקום לספור ימים אני סופרת שורות ועיניים.

מאחלת לך המון הצלחה
    ורק בשורות טובות
  • מה נשמע dalfrid ? איך את מרגישה ? הדימום פסק ?
  • dalfrid
    את צודקת לגמרי... מצד אחד הראש יודע שאת צודקת
    ואין מה להילחץ, ולא בודקים עד שאין איחור רציני..
    אבל הלב... הלב לא מבין את זה הוא במתח.
    אני אנסה להחזיק את עצמי עוד כמה ימים ובתקווה שלא אקבל - אבדוק.
    תודה רבה בכל מקרה!!
    שנתבשר רק בשורות טובות.. בהצלחה לכולנו!!
  • הדימום פסק תודה לאל
    את חושבת בכל מקרה לעשות שכדאי לי לעשות בדיקה?

אני כבר אחכה לתור של הרופאה
  • היי יקירתי אני כל -כך שמחה שהדימום פסק אם התור שלך כבר קרוב אז תכחי ,אם את בלחץ אז תעשי את בדיקה ,מחזיקה לך אצלי ביום חמישי בעזרת השם מעקב זקיקים נוסף נראה אם כבר נתפוס את הזקיק הגדול היום הייתי אצל רופא מה זה חמוד אומר לי ביום שנראה את זקיק בגודל מתאים תקיימו יחסי מין באינטנסיביות ותשמעי עוד קטע הוא אמר לי לשים כרית מתחת לתוסיק אחרי זה.תעדכני אותי ותהיה בקשר . דיאנה
  • קודם כל המון הצלחה, לכי על זה
    באמת קטע הקטע עם הכרית אבל אין מה להפסיד בסך הכל חוויה...
    איך אני שמחה לשמוע שהרופא מוצא חן בעינייך
    זה מאוד חשוב שתהיה כימיה טובה
    מגיע לך את הטוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!

• בהצלחה ...
  • תודה לך על dalfrid על עידוד שלך ולך כמובן אני גם מאחלת המון הצלחה תגיעי לרופא ותעדכני אותי בבשורות טובות ולגבי הכרית דווקא שמעתי את זה מכמה בנות אז לא הופתעתי ,פשוט הצחיק אותי לשמוע את זה מרופא לגבי הרופא אני מכירה אותו עוד בזמן ההריון עם בן הגדול שלי ,אבל עוד מעט הוא עובר לרחובות אז נראה איך אני מגיעה אליו.תהיה בקשר ובשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה