-
אחרי 3 חודשים ואני רוצה להחזיר חזרה.... לא מסוגלת להתרגל

-
וואי........ מלא זמן.
-
חחחחחח סקר טוב
בחלק מהמקומות לא החלפתי
נגיד ברישיון
ואני נשואי שנה ו5
-
חחחחחחחחחחח
גם לי קשה אני שוקלת לחזור ולהוסיף לשם המשפחה העדכני את השם הקודם שלי.
[/url
-
ואו, נושא כאוב אצלי :))
אני החלפתי תוך שבועיים-שלושה..
זה היה כמו להסיר פלסטר- רציתי לעשות את זה מהר
כמו שאתן מבינות- אני לא מתה על שם המשפחה החדש (הוא באורך הגלות)
-
אחרי שנה וחצי {שהזמנתי דרכון}
-
אחרי כמעט שנתיים - שנרשמתי ללידה של אוראל
רציתי שהשם משפחה של בעלי יופיע לאוראל בת.ז
אגב גם שינתי את הסטטוס מרווקה לנשואה אחרי כמעט שנתיים
שהייתי נכנסת לקניון ולא הייתי עוברת דרך השקיפות השומר היה מבקש ת.ז
ראה אותי עם בטן של הריון אבל בת.ז הייתי רשומה רווקה אך הוא צחק עלי
-
כמה ימים אחרי החתונה
[center]
-
יסמין.... [/url
-
כמה ימים אחרי החתונה
-
בערך שבועיים אחרי החתונה בחו"ל, צירפתי את שם המשפחה של בעלול לשם המשפחה שלי.... ומצטערת על זה עד היום :( ומה עוד ששם המשפחה של בעלי הוא שם של בחורה, אז עכשיו קוראים לי לא בשמי האמיתי אלא בשם משפחה שלו!!!!!!
-
שם המשפחה הקודם שלי היה די מצחיק אז שיניתי כמה שיותר מהר אחרי...
יש שאומרים שהוא גם הולם יותר את הצבע הלבן דהוי שלי (למרות שאני מרוקו משני הצדדים...)
-
ישררררר אחרי החתונה
חיכיתי לרגע לשנות משם משפחה אשכנזי לתימני
-
שיניתי אחרי שנה בערך ולקחתי אותו כשם משפחה נוסף לשם המשפחה הקודם. למרות שעכשיו אני כבר מציגה את עצמי רק בשם המשפחה של בעלי.
וגם את הסטטוס מרווקה לנשואה שיניתי אז.
-
שירררה את לא תימניה?!?
[
-
אני זוכרת שכבר ברבנות כדי להנפיק תעודת נישואין שאלו אותי איזה שם משפחה ארצה וישר אמרתי של בעלי כי אני אוהבת את שם המשפחה שלו
-
לא זכרתי, הייתי צריכה להסתכל בתעודת זהות, אז שיניתי את השם אחרי חודשיים מהחתונה, ודווקא אני שמחה כי החלפתי גם תמונה ועכשיו יש לי אחלה תמונה בת.ז
-
אחרי שבוע בערך
-
אצלנו זה מצחיק
-
כמה ימים אחרי החתונה מ2 סיבות. קודם כל,כי בעלי פדנט רציני והוא רוצה שהכל יהיה רשמי ומסודר וגם כי שם המשפחה שלי הוא מביך ברמות...אז שמחתי דווקא לשנות
-
חחחחחחחחחחחחחח אני חיכיתי 25 שנה ליום שאוכל לשנות את שם המשפחה, ביום שיכולתי פשוט רצתי למשרד הפנים לעשות את זה
-
חודש אחרי החתונה החלפתי
-
אחרי שבועיים בערך...
בהתחלה קשה להתרגל, עכשיו, אחרי כמעט 12 שנים, זה סבבה, אבל מעצבן שתמיד צריך לאיית את השם כי אף פעם לא שומעים אותו כמו שצריך
-
אההה והכי חשוב - שלמרות ששיניתי את שם המשפחה, אני מקפידה, מאד מאד מקפידה, לרשום אותו לא בדיוק כמו חמותי (היא רושמת עם מקף, אני רושמת בלי, וממש ממש מקפידה על זה
-
שבועיים אחרי החתונה כבק הייתי במשרד הפנים.
אני זריזה אני...
-
אמממ עוד מעט עוד מעט....
-
שירה - את באמת נראית תימניה
-
אני ובעלי הלכנו ממש כמה ימים אחרי החתונה - כי אני לחצתי:
אומנם לבעלי הופיע בת"ז שהוא נשוי - אבל לגרושתו
-
החלפתי אחרי שבועיים בערך, האמת שמאוד רציתי להפטר משם המשפחה הישן...
ההורים שלי גרושים ואני לא בקשר עם אבא שלי מעל ל17 שנים כך שלא הרגשתי גאווה מיוחדת להשאר איתו...
אני מאוד אוהבת את שם המשפחה החדש שלי
-
שיניתי לא זוכרת מתי.
שם משפחה נפוץ מדיי לטעמי, שלי לפני היה מיוחד וכל מי שהיה בעל אותו השם היה משפחה שלי!
[
-
חחחחח בנות אני חצי תימניה (אמא) וחצי אשכנזיה (אבא בא מארגנטינה, אין לי מושג מה קשור אשכנזי)
אבל לקחתי ת'צד התימני
-
אחרי חצי שנה הייתי צריכה ללדת ולא רציתי ללדת בלי שאני משנה שם ת.ז....
[/center]
]
-
בערך שלשה חודשים
רק בתעודת זהות
ברישיון וגם בכרטיס מכבי עדיין עם השם הקודם
לא קריטי בעיני
-
אי ובעלי עצלים בכל הקשור לבזבוז זמן במשרד הפנים...ובעצם בעוד הרבה דברים. שיניתי את שם המשפחה ששמואל היה בן שלושה חודשים- תשעה חודשים אחרי הנישואים. אני ובעלי כל כך רצינו שיהיה לו את השם של הילד בתעודת הזהות ובזכות הזדמנות זו כבר שיניתי את שם המשפחה. אבל עוד לפי שהתחתנתי כבר השתמשתי בשם המשפחה של בעלי במקומות לא פורמאלים... עכשיו אני מחכה ללידה של שחם כדי שאוסיף אותו ואת גליה לתעודת הזהות.
בנישואים הראשנוים שלי זה היה מהיר יותר- נראה לי שזה היה יום אחרי שחזרנו מירח הדבש.
אני לא מבינה מה ה"קטע" להשאיר את שם המשפחה הקודם- זה נראה לי טפשי ומיותר.
דרך אגב- אחיין שלי התחתן בספטמבר האחרון והחליף הוא לשם המשפחה של אשתו.
-
אחרי שבוע.. והתרגלתי באותו היום