שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

הרגע חזרתי מביקור אצל הרופאת נשים שלי.
    אני נמצאת בשבוע 39+4.
    עשיתי מוניטור והכל היה בסדר ב"ה, רק שהרופאה אמרה שמשבוע 40 אצטרך לפנות לבי"ח שבו אלד על מנת לעשות מעקב מוניטור...
    את האמת, לא מתחשק לי להישאר שבת בבית חולים, כי ביום שישי אני מסיימת 40 שבועות ומיד צריכה לפנות למעקב שם.
    אני פוחדת שפתאום יגידו לי לעשות שבת כי אולי ח"ו יהיה משהו, רק שמישהי אמרה לי שהיא לא ממליצה שאלך ביום שישי, כי רוב הסיכויים שאשאר שם סופ"ש כי כל מי שהיא מכירה שהגיעה לשם במצב שלי, נשארה.
    אני מתלבטת...
    מצד אחד חשוב לי לעשות את המעקב הזה של המוניטור וכל זה ומצד שני... אתן יודעות.. השבת..
    מה גם שמשאירים אותן סתם ולא כי באמת הן צריכות, אלא כי אי אפשר לדעת מה יהיה פתאום כי בשבע' 40 דברים יכולים לקרות בפתאומיות מבלי התראה.

מישהי היתה בסיטואציה הזו?
    בטוח שישאירו אותי שם שבת? כי כבר אהיה אחרי שב' 40..
    תודה.
7 תגובות
עמוד 1
  • אני בשבוע 39+4 ילדתי

• דיי את מגרה אותי!
    רוצה כבר ללדת!
    אולי בעצם לפני יום שישי פתאום ארגיש צירים ותהיה פתיחה והיידא לחדר לידה. אמן!
  • אין תשובה חד משמעית לגבי זה.
    את יכולה לעשות את המוניטור גם יום לפני השבוע ה 40.
    לגבי ההישארות לסופ"ש זה משתנה בין בית חולים לבית חולים, וכמובן תלוי מה יראו במוניטור.
    יש רופאים שלא לוקחים צ'אנס ומשאירים להשגחה.
    הקיצר - סורי אין לי תשובה טובה לתת לך. לפי דעתי לכי עם הלב שלך!
    [

• מאמי, לא הבנתי, למה שישאירו אותך שבת אם הכל תקין?
    אני ילדתי בשבוע 40+2
    היו לי צירים מדומים ואכן אישפזו אותי, אבל אח"כ שהם עברו, באתי למעקב כל יומיים מוניטור והביתה...
    למה שיאשפזו סתם? וחוץ מזה, את לא חייבת להסכים לאישפוז.

אותי רצו להשאיר בגלל הצירים, אחלה, מוסכם
    אבל אחרי שהכל היה תקין דרשתי ללכת הביתה. ורק אחרי שבוע ילדתי

• אני מתכוונת ללדת במעיני הישועה.
    יש מישהי שיש לה נסיון עם הבי"ח הזה בנושא?
  • עמית (פיתוש) ילדה שם, היא תענה לך בשמחה

• למה אני שואלת?
    כי כל מי שאני מכירה שהלכה בסופ"ש לבדיקת מעקב בשב' 40+ אז השאירו אותה............. ורובן טענו שסתם.
    מעדיפה לעשות שבת בבית עם הבעל שלי ולבוא לביקורת בראשון ופה ההתלבטות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה