היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמי תמשיכי תוך כדי לחפש עבודה.. אל תתיאשי.. הכל יהיה בסדר בע"ה
אני חושבת שאת מתייאשת מוקדם מידי. את סך הכל יכולה להמשיך לחפש גם כשהתחלת במקום אחר.
אפשר גם 1000000
מאמי
אני חושבת שיש לך כיוון רק שאת מפחדת למה עוגות לא? אלו עוגות מעוצבות מבצק סוכר? אולי שווה לנסות ולהתרחב לעוגות לארועים שונים כמו חתונות, בריתות, מסיבת רווקות וכו׳ אפשר גם לעשות סדנאות אולי חוגים לילדים אפילו או להורים וילדים תחשבי על זה...
אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תמצאי את עצמך עובדת בתחום שאתמתחברת אליו ושהמשכורת תהיה הולמת- בהצלחה!
מקווה שיסתדר לך....
בכל אופן את תראי שהכל לטובה.. וב"ה את תמצאי את המקום שהכי טוב עבורך גם אם זה יקח עוד קצת זמן..
בכלל לכי תכיני עוגות כל היום
לדעתי תלכי איפה שאפשר ותמשיכי לחפש. מנסיון איך שמוצאים עבודה ההצעות מתחילות להגיע מכל הכיוונים.