היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני התחלתי בקטנה לנקות לפסח כאילו שלא מנקים כל שבוע את הבית. אבל זה קשה מאוד לנקות אחרי יום עבודה ועוד שיש תינוקות בת שנה ושמונה חודשים שרודפת אחריך בכל הבית.
איזה חמודדדדד
והוא צודק יאלה תתחילי לשפשף
פשוט להתחיל ... תיראי את השעור של הרבנית ימימה שהיה השבוע היא מדברת על פסח ...
מתחילים מזה שאומרים לו: נכון, והשנה אתה העוזר שלי! ואתה עוזר לי לנקות
מצחיקון
חמוד
דווקא גם אני אוהבת לנקות חולה על הזמן הזה של פסח לנקות לסדר למקומות שכל השנה לא מגיעים זורקת דברים , שהגיע זמנם וכל השנה אין לי זמן וממש לא עושים את זה , ו בפסח הכול נקי תחושה טובה כזו ... אחריי שניקנו הכול
בבקשה - פליזזזזז לא להזכיר לי פסח אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שונאת את החג הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ותודה לשילה המתוק שהזכיר לנו
כל יום אני אומרת מחר אני אתחיל ויודעת מה? המחר עוד לא הגיע! כל הזמן יש ריצות וסידורים ואני לא מגיעה לזה!