בא לי לקטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף יש לנו חבר מת"א שהוא כזה עוף מוזר כמעט ואין לו חברים ולא יוצא לבלות ואין לו אוטו ולא רישיון מן הסתם נכון פעם בכמה זמן אני באים אליו בעיקר למימונה שאמא שלו עושה בקטנה ולרוב הוא דיי מגיע אליינו ומתנחל לשעות רבות.
    הוא רוצה לבוא ביום שבת הזה אין לו בעייה הוא נוסע עם מונית שירות כי יש איזה מחשחק בנתניה והוא רוצה ללכת עם יוסי למשחק יופי הכל סבבה אבל הוא רוצה לצאת בתשע מהבית ולשבת אצלי עד אחהצ שהמשחק בחמש והוא מביא איתו פלייסטן שזה החלק הכי מעצבן והם מחברים לי אותו באמצע הסלון שאי אפשר לעבור
10 תגובות
עמוד 1

• אני מאמינה שגם בעלך לא ממש יודע איך לצאת מזה,
    אולי בעלך יגיד לו שאת שומרת שבת וסוכם ביניכם שהוא יכבד אותך ולא מתאים לך המשחק הזה בשבת בבית שלך

• מה עושים איך מחפפים אותו?
    תאמת הוא גם רוצה לקפוץ לחבר שגר לידנו שנולדה לו תינוקת לפני חודשיים אז יוסי אמר לי שהא יגיד לאותו בחור שאנחנו עד הצהריים לא בבית ושיילך קודם לחבר ההוא ויבוא אליינו מהצהריים.
    בזמנו יוסי והוא היו חברים ממש טובים ויוסי היה ישן אצלו שישי שבת ויוצאים למועדונים וכו אבל מן הסתם יוסי לא ישן אצלו יותר. הוא כזה מתקרצץ אם אנחנו נוסעים לאיפשהו הוא תמיד אומר שהוא רוצה לבוא גם וכמעט תמיד הוא מגיע לנתניה ואנחנו לוקחים אותו אבל זהו אין לנו יותר מקום באוטו כי אני יושבת מקדימה אין מקום מאחורה מאז שיהב נולד.
    אני חייבת למצוא תירוץ ולהעיף אותו ממני לא בא לי עליווווו בעצם לא אכפת לי שיבוא לצהריים אבל לא לשעות ולא פלייסטשן

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • איזה חסר חיים הוא נשמע
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אנגל יפית - אי אפשר להגיד לו שאנחנו שומרים שבת כי הוא מכיר אותנו אבל הנה עדכון הליכוי חמה המעלפת החליטה להזמין לארוחת צהריים בשבת לכבוד זה שלבת שלה היה יום הולדת ביום ראשון ולכבוד זה שהציעו לה נישואין ברומא
  • הצלה מהחמה... זה באמת מפתיע
  • לפחות ליקוי חמה עזרה לך הפעם - יצא ממנה משהו טוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נוהגת בקטנה מאוד רק טיפה ממש בעיר ומפחדת מחניות ולרוב הרכב אצל יוסי
    אתם לא יודעות איך צחקתי עכשיו כשקראתי מה כתבתם על הליקוי
  • שאצלנו ניפתח הפליסטיישן זה גם לכמה זמן .. אבל לכל אחד מהילדים יש שלט משלו ... וככה הם יושבים ליד אבא ומשחקים ביחד .. הכוונה בעלי משחק והם מחזיקים בשלט וכאילו משחקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה