היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדי אבל איך נתעורר?... מה נעשה חרם עליהם? לא נדליק דוד? לא נדליק מזגן? לא נכבס?.... לא נדליק אור?.... הם חכמים עלינו כי אין לנו דרך להתמודד מולם
חרם לדעתי- לא לשלם חשבונות חשמל !!! כ-ו-ל-ם ! שיתפוצצו נראה אותם אז ? מה יעשו ינתקו את כולם ?
עדידה, יש להם מונופול מוחלט
יאללה בנות בואו נקים חברת חשמל מתחרה
אהבתי את התגובה 78 תנתקו את עזה מהחשמל חחחחחחחחחחחחחחח אחלה רעיון
אז להפגין !!! לעשות משהו חייבים צריך הרבה רעש וצעקות- רק ככה משהו זז במדינה כמו מחאת ה"קוטג'" רק פי 100 ! שיגיע לכל מקום! זה בלתי נסבל יותר, אם נשתוק נפסיד! ואין לנו מה להפסיד יותר
נשבר לי ה### לשלם לחברת חשמל ... אני לא רוצה לפגוע אם יש כאן בעלים/אחים/הורים שעובדים בחברה הנ"ל ... אני אישית מכירה בחור (מהמשפחה של אשתו של אבא שלי) שעובד בחברת החשמל ... למה הם לא משלמים בעצמם חשמל ????? זאת פשוט חוצפה
יאללה עדי תארגני הפגנה!!!!
עדי, נו באמת! תחשבי, איך ישלמו בונוסים לעובדים של חברת חשמל? מה לא מגיע להם תלושים של כמה מאות ומאות שקלים לחג? כנראה ש2000 ש"ח שאת צריכה לשלם להם לא מספיק! וגם 1600 שלי לא הספיק! תחשבי עליהם קצת!
שילכו להזדיי^₪* גועליים!!!!!!!!!!!!
ממש מעצבן!!!! ואני בלי עין הרע עצבנית יופי היום
בנות..עזבו את העובדים...מזמן כבר אין שם את הנושא של חשמל חינם לעובדים..זה היה פעם..נשאר כתנאים רק לוותיקים...מזמן חדשים לא מקבלים את ההטבה הזאת.. חוץ מזמ..לא אכפת לי שעובד חברת חשמל יהודי שעובד יקבל חשמל בחינם אכפת לי שערבי בעזה שכל היום עוסק בזה איך יותר טוב לכייון את גראד אלינו לא משלם חשמל ומקבל אותו בחינם !
כבר התעצבנתי על זה בבוקר, השקרים מעצבנים אותי.... ולי דווקא כן אכפת שמעלים תעריפים ומעלים שכר לעובדים....
מרינה, שיעלו להם משכורות, שלא ילשמו חשמל, (עובדי חברת חשמל), אבל לא על חשבון ציבור שלם!!!!!!
אורטלי... חשמל יש להם חברת חשמל אין להם...לשלם 2000 שח גם אין להם... אז תחשבי לבד כמה הם משלמים
אין מעד לעלות משכורות לכל מי שעובד בכל תחום כמה עובדים בחברת חשמל כבר יש...כמה כבר יעלו להם זה לא מה שנרגיש בחשבונות מה שנרגיש זה התייקרות של הגז/דלק/מתן חשמל חינם לערבים ומיסים..מיסים...