איזו מדינה!! בושה!!! סיון במיוחד בשבילך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4202198,00.html

גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נבלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • לצערי הרב, זה לא נגמר בחשמל במדינה שלנו.
    והיום גם קראתי כתבה על זה שהמעמד הבינוני הולך ונעלם.

• אני על סף התקף לב מעצבים
    פשוט נמאס לי לגור במדינה הזאת
    תכלס מה יש לחפש פה?????

מתי מישהו ילחץ על הכפתור ויעשה פה ריסטרט???

• נשבר לי נשבר לי נשבר לי !!!!
    הכל פה על חשבון האזרח !!!
    אנחנו פשוט פראיירים ....החשמל לא מפסיק להתייקר, המזון מתייקר, כל מה שמייבאים מחול עולה הון בארץ ......
    מעמיסים עלינו את המיסים המטורפים האלה ומשאירים לנו 33 אגורות כח קניה על כל שקל שאנחנו מרוויחים
    הגנים עולים הון ! מוצרי תינוקות הון !!!!!!
    מה זה ?!!!!!!!!!!!!
    ואם זה לא מספיק אז החברות הישראליות עוד חוגגות עלינו כי אנחנו פראיירים ואנחנו בנוסף לכל אלה עוד משלמים על המוצרים שמיוצרים בארץ יותר ממה שמשלמים האזרחים בחול ( קוטג , שוקולדים של שטראוס )
    כמה אפשר להעמיס על גב האזרח ???????????????? כמה ??????????????????????????????
    בחיי אני לא פעם חושבת על לעבור לקנדה בגלל זה, הסיבה היחידה שאני לא עושה את זה היא ההורים שלי שאני לא רוצה לסגור אותם בכלוב זהב....
    אחותי גרה שם ורמת החיים אחרת, יש סיוע, המיסים סבירים , מעודדים סטודנטים ללמוד במגוון תוכניות ועוד ועוד ועוד בלי סוף
    אז כן החיים שם גם לא דבש וצריך לעבוד קשה כמו בכל מקום כדי להצליח אבל לפחות אפשר לקנות שם דירה או יותר נכון בית במחיר שאצלנו עולה דירה, מכונית נורמלית ולחיות כמו שצריך !!!!

נמאססססססססססססססססססססססססססססס!!!!
    טוב חפרתי
  • בזיון...פשוט ככה....

אנשים יחיו בלי חשמל ואני לא צוחקת... יש אנשים שמעדיפים לקנות בכסף אוכל,ושכירות שעולה גם סכום לא סביר... מה נשאר? לחיות בחווושך?!

איכס העיקר להעביר סיוע של אוכל תרופות חשמל ומים לעזה (שהם אלה שמפוצצים אותנו כבר שבוע) אפשר נכון??

גועל נפש...רוצים להראות טוב בעייני העולם ואנחנו קורסים מבפנים!!!!!!!!!1

• הבעיה היא שהמחירים של עוד כל כך הרבה דברים בסיסיים עולים והמשכורות נשארות בעינן וצר לי שכך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה