בעקבות מחירי החשמל.... יש לי טיפ חסכוני בשבילכן .. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעקבות העצבים מהשירשור שפתחתי נזכרתי שלא עידכנתי אתכן ומגיע גם לכן לדעת
9 תגובות
עמוד 1
זה מזה יעזור
חחחח עדי... לפחות משהו ..... זה לא חוסך המון אבל כמה שקלים גם טוב ...
תודה
אם את מטעינה את זה....זה גם מחשמל לא ? לכי תדעי כמה הטעינה "אוכלת" חשמל
האמת..טיפ של עדי לגבי המקרה הזה...לא רע בכלל..למה צריך לישון עם אור? אל תסגרי את הטריסים , זה לא חושך מצרים לגמרי...
מרינה ממי.... פולניה כמוני בדקה את צריכת החשמל של המכשיר
ענת אצלנו האור במטבח (פלוריסנט) דולקת כל היום וכל הלילה....עד לפני חודש גג היינו מקבלים חשבון של 900 ש"ח וזה בחודשים עמוסים... אבל חשבון אחרון 2130 !!!!!!!! לא נראה לי שמנורה חסכונית תוריד לי את ההפרש
חחחחחחחח בדיוק נכנסתי להתלונןןן מה זה התשלום הזה?????? 2000 ש"ח קיבלנו מוגזם משהו לא?????????
אורי ועדי עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות כנסו לאתר www.adidastudio.com
לנו יש נורה חסכנית... ובאמת נראה לי רק הטיפ של עדי יעזור לנו