יוווו איזה קטע!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשוק מהטימטום אבל גם קצת נבהלתי, מודה
21 תגובות
עמוד 1
  • וואי ממי... צר לאכזב אותך אבל היה לי מקרה דומה עם הכלב ז"ל שלי .....
    הוא נשך מישהו והוא הלך להיבדק והחוק של משרד הבריאות קובע שהכלב חייב ללכת להסגר של 10 ימים
  • סרט רע מאוד
  • מהההההההה
  • גם אני מקווה בשבילך ...
  • נראה לי שזאת לא בעיה שלך כי הכלב היה בשטח שלך,
    לא הסתובב חופשי במקום ציבורי.
    ולנערים היה אסור להיכנס לחצר שלך בלי רשות (השגת גבול!)
  • אני מזה מקווה שלא יתבעו אותנו עכשיו....
    אשכרה גשם של בעיות

• מה?? ענבר אני פשוט בשוק
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שאילה נוספת האם יש שלט על הגדר שיש כלב בבית ? כאם אין אז בעיה עוד יותר גדולה ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • להיכנס לחצר שיש בה כלב כמו שלך זה סוג של התאבדות

הגיע הזמן שהמדינה תיתמוך באזרחים שלה ולא בפורצים ובגנבים שלה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • מטומטמים

אבל אכן זה יכול להפוך לבעיה שלך אני מקווה שיעבור בשקט

וכן, ענבר צודקת...גנב/פורץ/כל פושע אחר שנכנס לביתך וקרה לו נזק גוף כלשהו יכול לתובע ולזכות יותר מזה..אם אין איזה ביטוח חבות גוף צד שלישי, בעל בית יכול למצוא את עצמו משלם לו כל החיים איזה פיצוי נכות
    דפוק, אבל זה מה יש
  • אויש מסכן

אני נגד גידול כלבים כאלה בגלל מקרים כאלה !
  • מה?!?!?! חתיכת אידיוט!!!
    מחינתו של הכלב שלך הוא פורץ לכל דבר- חדר לטריטוריה שהוא מבחינתו שומר ומגן עליה
    אם זה גנב או נער שבא לקחת כדור... הוא לא יכול להבחין
  • אתם שוכחים פה שזה נער
    טוב שזה נגמר ככה ולא משהו חמור יותר

• מבהיל בטירוף!!!
    מזל שזה נגמר ככה ולא יותר גרוע!
    עם כל מקרי הכלבים לאחרונה ממש מפחיד.
    מקווה שלא תסתבכי ..
  • sivkush...זה לא בדיוק נכון מה שאת אומרת...אפילו כלב שמירה לא אמור לתקוף סתם כך כל אחד שנכנס לו לשטח ! ממש לא כך מעלפים כלבי שמירה.
    כלב שמירה אמור לתת לכל אחד להיכנס לבית ! בלי שום בעיה ! מה שכן..הוא לא אמור לתת לצאת לרוב , כלב שמעולף טוב, פשוט יגש לאדם שמנסה לצאת, ינבח ויחסום לו דרך ליציאה בן אדם נורמלי לא ינסה לברוח לכיוון היציאה..כי רק אז- הכלב רשאי לתקוף.
  • מרינה - כלב שמירה מאומן לשמור על הטריטוריה שלו, לא לעמוד ולחכות שהפולש יעשה משהו. מי שפולש - זוכה לנביחות אזהרה - אחרי האזהרה - דמו בידו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא מאמי, כלב מעולף יתן לכל אחד להיכנס..לרוב הוא רק יראה את נוכחותו לצורך ההזהרה ובטח ובטח בלי נביחות.
    אבל לצאת מהבית..הוא לא יתן - רק באישור של בעלים
  • איזה טיפש!!
    ונכון שהוא נער ושעכשיו הוא מסכן אבל זה לא נכון להוריד ממנו את האחריות. היום הוא נכנס בלי רשות לחצר לקחת את הכדור, מחר הוא יפרוץ לרכב כדי להזיז אותו כי הכדור נתקע מתחתיו?
    יכול להיות שאם היינו נותנים יותר אחריות לאנשים כמוהו הדברים בארץ היו מראיה קצת אחרת..

אנה
  • מרינה מעולם לא אילפתי כלב לשמירה כך שאין לי מושג מה מאלפים אותם לעשות אבל נשמע לי הזוי... ואם הוא היה נכנס אליה הביתה וסוגר את הדלת ותוקף אותה בפנים בזמן שהכלב בחוץ... הוא אמור לחכות לו שיצא?!?!?!?!?
    לא נראה לי........
  • איזה סרט
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה