שאלה לגבי ציסטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת 30, ואנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כשנה. מחזור אחרון ב-7/3/2012 לפניו ב-27/12/2011 (כלומר הבדל של 70 ימים). יש לציין שאת המחזור האחרון קיבלתי רק לאחר שנטלתי פרוסטוגן.
    מאחר וכאב לי כאבי תופת בזמן המחזור פשוט הנחתי שזה תופעת לוואי של ההורמונים. אבל גם אחרי שהמחזור נגמר הכאבים נותרו בעינם ולכן הופנתי למיון. במיון הפנו אותי מיידית לבדיקה גיניקולגית ואכן בבדיקה נמצאה ציסטה בגודל 4*4.5.
    אמרו לי שזו בהחלט יכולה להיות הסיבה לכאב. וציסטות כאלה הן שכיחות בקרב נשים צעירות המנסות להיכנס להריון ונוטלות הורמונים.
    שאלתי היא האם יש מקום לדאגה בשל ציסטה שכזאת?
    האם יש צורך למהר לרופאת נשים -יש לי תור בעוד 3 שבועוות - האם עליי להקדים את התור?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אם הכאבים פסקו אין צורך למהר. ציסטות כאלה נספגות ונעלמות בד"כ מעצמן.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה