אוף הבעל מתסכל אותי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כוח כבר
    הוא חזר מהעבודה מאוחר, לא עניין אותי איך הייתה הבדיקת דם שעשיתי היום
    הוא יודע שאני מרגישה רע!
    אמר שהוא רוצה להפגש עם חבר שלו בקניון. תבינו שאני הייתי בהתקפת בחילה שבקושי הייתי מסוגלת לענות לו!
    התחלתי לבכות כבר מתוך ייאוש מהבחילות וההקאות האלו, כבר נמאס לי. וגם ככה אני כל כך רגישה לגבי הכל עכשיו.
    כשהוא ראה איך אני, אמר שהוא לא הולך אמרתי לו שי שאני אסתדר, גם ככה הוא חוזר בזמן האחרון מאוחר מהעבודה ומגיע אירי שהשמיה והששון נגמרים.
    אחר כך הוא אמר שהוא חשה שאני מרגישה טוב, כי בשעה 3 כשחזרתי מהבית סםר לא הקאתי!
    הוא אמר שגם ככה לא מעניין אותו כי החבר הזה עם אישתו והבת שלו. אמרתי לי אם חשבת שאני מרגישה טוב למה לא הצית לי לבוא?
    אחרי כל הימים שאני נרקבת בבית, אחרי חופשת הפורים המגעילה שהייתה לי. הוא התרגז עלי ואמר שאני מחפשת לריב
    איך אני מחפשת לריב בכזה מצב???
    נמאס לי כבר
8 תגובות
עמוד 1
  • איזה שבוע את?

אני מניחה שאת די בתחילת ההריון ממש.

גם אני עברתי את זה עם בעלי, כל דבר שהוא רצה לעשות או עשה עיצבן אותי והעליב אותי סתם ככה בלי סיבה.

הייתי רגישה מאוד ולא מספיק היו הבחילות ההקאות ותמיד הרגשתי לבד...

יום אחד תפסתי אותו לשיחה שיתפתי אותו במה שאני עוברת ומרגישה... והוא הסביר לי שלא הייתה לו שום כוונה להיות כזה....

ואני בעצם הבנתי שהכל בא מרגשנות יתר... רציתי שיהיה איתי יותר רציתי שיחזור מוקדם הביתה רציתי שיסבול איתי גם.

תהיי רגועה תפסי את עצמך... ספרי 10 פעמים לפני שאת כועסת עליו..... תיזמי את... תגידי לו שגם את רוצה לבוא שאת רוצה לצאת במקום לחפש אותו בכוח על דברים מיותרים.

[/url

• תראי , אולי הוא לא כל כך מבין מה זה הריון.זה הריון ראשון?
    את צריכה לקחת אותו לשיחה ולהסביר לו מה את מרגישה וגם שאם נדמה לו שאת מחפשת לריב אז זה לא ככה, פשוט ההורמונים משתוללים אצלך ולפעמים את לא שולטת ברגשות ושאת לא מרגישה טוב וזקוקה לחיבוק שלו ושיבין אותך.
  • אוי חמודה! :( כמה שאני מבינה אותך... לא שהיה לי ככה, אני תפסתי את בעלי ממש מראש ואמרתי לו מה אני הולכת לעבור והוא כן הקשיב והבין אבל גם לי היה חסר אותו קצת וכאלה...
    נסי קצת להרגיע את עצמך כי הכל עכשיו באובר ככה, ובאמת תדרשי ממנו קצת יותר רגישות כלפייך כי להם זה לא ברור מעצמו, כפי שהסתבר.
    בהצלחה לך חמודה :)

• חזרת מבית הספר?

• 27 מהבית ספר שאני מלמדת בו
  • שולחת לך ים חיבוקים מותק

• תודה בנות!
    קצת נרגעתי
    ניסיתי להסביר לו מה אני עוברת ומה אני מרגישה, אני מקווה שהוא הבין..
    כן, זה הריון ראשון ולרוב הוא באמת תומך ועוזר
    אבל נראה לי שבגדול הוא לא מבין מה אני עוברת, והוא גם לא יכול להבין כי הוא לא עובר את זה בעצמו.
    הסברתי לו שאם אני מרגישה כל כךמרע אחרי שהוא חוזר מאוחר, זה קשה שהוא רק בא ואז ישר יוצא
    או שאם הוא יודע שאני מרגישה טוב יותר, אז עד שיש אפשרות עבורימקצת לצאת הטא מעדיף לצאת לבד.
    הוא אמר שרצה שנדבר על זה, ושהיה מעדיף בהרבה אם אבוא - מקווה שזה מאחורינו אין לי כוח לריבים מיותרים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה