היינו בהצגה של מיקי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזו מתוקה היא!
    ישבנו במקום הכי טוב באולם
22 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף שניהנתם ממיקי הגדולה אנחנו הולכות מחר להצגה ביום ראשון קניתי כרטיסים ישירות מן המשרד שורה 4 אני תמיד מנסה ברגע האחרון

• צ'
  • אחנו גם הולכים ב 24.3 לחולון
    שחר כבר מחכה.... לראות אותה ולפגוש אותה , הוא בכלל מתלהב כי אמרתי לו שזאת מתנת יום ההולדת שלו ההצגה
  • אוי תמי
  • אויש תמי - הרגת אותי עכשיו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מיכל הייתה מאוד קשורה לאח שלה, ולפני שהוא נפטר הוא אמר לה "אל תפסיקי לשמח ילדים"- בשבילה זו שליחות, היא אמיתית,כנה ובאמת אוהבת ונותנת את כל כולה לילדים-בלי מסכות.

ביום שישי לדומגא היא הופיעה במודיעין כולם היו ברכב וחיכו לה קרוב ל-3/4 שעה יותר ממה שהיה צפוי.
    שתבינו הגיעה משפחה מאשקלון עם הבן שלהם שהוא כנעט בן שנתיים והוא לא הסכים לעזוב אותה- איזה חיבוק ענקי הוא נתן לה- חימם את לב כולנו.
    אורטל- ההצגה שלה בחולון ב- 24.3 שזה יום שבת.
    טל' לכרטיסים 03-6912229, 03-6291788

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • מיקי אהובתיייייייייי

• אורטל,

מיקי גם מופיעה בהיכל התרבות בבת ים ב- 3.5.12
    יום חמישי , ב17:30

אם בא לך אני אשמח אם תצטרפו

כבר קנינו כרטיסים

• אויש אופיר מטורפת עליה זה לא יאמן

• משהי יודעת אם יש בירושלים בקרוב?
  • גם כשאנחנו הינו בהצגה שלה היא בכתה... חשבתי שהיא מתרגשת כי זאת ההצגה הראשונה
  • איזה מותק עידן

• גנית תודה
  • דוקא אני חשבתי שזה מגניב להצטלם איתה אבל שחר ממש לא התענין

• לא הסתדר לי עם שחר..
    נחכה בסבלנות שהיא תגיע לכפר יונה
  • איזה כייף קניתי לדניאלה ולי כרטיסים. להיום דניאלה בעננים שכבר בשעה חמש וחצי בבוקר התעוררה וסירבה ללכת למעון אבל אז אמר. לי בדרך אמא תבואי לקחת אותי מוקדם אני לא ישנה היום. בגן צריך להתכונן ללכת למיכל מיקי אבל אמא תביאי לי את פונץ שלי איתך

• טוב, שיכנעתם אותי בזכותכן קניתי עכשיו כרטיסים להופעה בפתח תקווה
    האמת שהיא באמת מתוקה.
  • איזה כייף קניתי לדניאלה ולי כרטיסים. להיום דניאלה בעננים שכבר בשעה חמש וחצי בבוקר התעוררה וסירבה ללכת למעון אבל אז אמר. לי בדרך אמא תבואי לקחת אותי מוקדם אני לא ישנה היום. בגן צריך להתכונן ללכת למיכל מיקי אבל אמא תביאי לי את פונץ שלי איתך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה