היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, כידוע (לפחות לי וסוף-סוף) גרה אצלי בבטן תינוקת חמודה ומתוקה שאני כבר אוהבת :)
התחלתי לחשוב על שמות, ורציתי להתייעץ, לחזוק ולשמוע דעתכן...
העניין הוא שעוד בשבועות ראשונים של ההריון חלמתי חלום בו נולדה לי בת ושאלתי את בעלי "אנחנו יכולים לקרוא לה עדן?" לא זוכרת את תשובתו אבל החלום הזה נכנס עמוק לליבי משום מה. כששאלתי את בעלי גם במציאות לא הייתה לו שום ביעה עם השם - הוא נתן לי את האופציה לבחור שם לבת והוא יבחר שם לבן...
הענין הוא ששם המשפחה שלנו הוא ורד, ו"עדן ורד" לא נשמע לי כל-כך :( אני מנסה למצוא שם שיתאים ככה וישמע נחמד, אבל לא לכל שם אני מחוברת, אז אני ממש לא יודעת מה לעשות...
אולי יש לכן הצעות, רעיונות או משהו? אשמח לדעת :)
9 תגובות
עמוד 1
עדן ורד נשמע לי דווקא מקסים
באופן אישי אני לא אוהבת את השם אבל אין מה לעשות, חלמת, נקשרת לשם זה השם של הבת שלך
לבנות באופן אישי אני אוהבת ליה, אריאל וגוני
קודם כל, איזה כייייייייף בשעה טובה על הנסיכה הראשונה
לי זה נשמע קצת מוזר משום מה, וגם אני חוששת שיקראו לה ורד ולא עדן, כמו שקוראים לי בגלל שם המשפחה.... לצערי אני לא מתחברת לאף שם ממה שהצעתם לי, למרות שאני מודה לכן על המאמצים :)
טוב נו אני משוחדת כי שמי הוא עדן...שם מהמם לפי דעתי..
אני אוהבת את השם עדן, הוא מקסים בעיני.(והאמת כל עדן שאני מכירה היא מהממת ומקסימה) ולא משנה איזה שם תבחרי לה תמיד יש מצב שיקראו לה ורד. מקסימום תקראי לה ורד או שושנה. חחחח [
אומרים שמומלץ לקרוא ל ילד בשם המכיל אותיות משם האב והאם
על מנת שיהיה חיבור טוב
אז אולי תנסי לשחק עם השמות של שניכם.
ולהרכיב מהם שם חדש.
אני אישית אוהבת שמות ארוכים
בהצחלה [URL=http://www.glittertextlive.com]
לי דווקא נשמע סבבה עדן ורד כל שם שתבחרו יש מצב שיקראו לילדה בשם ורד
מזל טוב על הנסיכה הקטנה שבבטן שיהיה בקלות
היי, אני אישית לא הכי אוהבת את השם עדן אבל אם את אוהבת אז לכי על זה עדן ורד נשמע בסדר גמור! עוד הצעות שנראה ילכו יפה עם שם משפחה - שירה יעל מעין הילה מיכל טליה דניאל עדי איה