אני בדרמה.... רע לי :׳( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוכבת במיטה ובוכה בלי סןף...
    רבתי עם אמא שלי... היחסים שלי איתה זה משהו נוראי, בעיקר כי היא מרגיזה אותי עם השטויות שלה עכשיו והמון דברים מהעבר שאני לא מצליחה לסגור איתה .
    כשהתחתנתי הייתי צריכה לבחור - בעלי או החתולה שלי, כי הוא אלרגי. כמובן שויתרתי עליה, נתתי אותה לאמא שלי ואני מממנת לה אוכל, חול, בדיקות וכו׳. מה עברתי אחרי שנתתי אותה לאמא אני כבר לא מדברת.....
    עכשיו נמאס לי שאמא שלי מתענגת על המצב הזה ולא משקיע רגע בחתולה למרות שהיא זו שנהנית ממנה ולא אני כי החתולה כבר לא מתייחסת עליי אחרי שנה וחצי וגם אני כבר די התנתקתי ממנה רגשית, וגם אין לי כבר את הכסף הזה - אני זקוקה לכל שקל לעתיד הקרוב...
    , אז אמרתי לאמא שלי שתמשיך עם החתולה לבד - קיבלה אחת מחונכת לשירותים והכל ללא השקעה אז שתשקיע עכשיו גם. בתשובה היא התחילה לטעון שהיא משלמת הלוואות וכו׳ ולא יכולה לעשות את זה. וזה שאני משלמת פי שלוש הלוואות ממנה בגלל טיפולים רפואיים שלי שהיא לא עשתה בזמן כשהייתי קטנה היא לא מתחשבת. היא עושה טעויות ואני משלמת... נמאס. אז היא שאלה אותי מה לעשות, אמרתי מה שבא לה, אם ככה היא מתייחסת נראה אותה זורקת את החתולה לרחוב, אז האישה המטומטמת הזאת מה אמרה - אם את אומרת את זה אז זה מה ש אני אעשה.... מה אני אמורה לעשות עם זה??? אני יודעת שהיא רצתה חתולה בבית (היא גרה לבד), קיבלה אחת ואין לה לב לזרוק את החתולה.
    אבל עכשיו הדמעות זולגות לי מהעיניים בלי הפסקה, בעלי כבר לא יודע מה לעשות איתי אחרי שעה שלמה שניסה להרגיע אותי ורני לא מצליחה להירגע בעצמי.... כבר התחבתי ממנו בחדר שינה, אבל אם הוא ישמע שאני בוכה הוא עוד פעם יבוא ועוד פעם כל ההרגעות שלו יתחילו עוד פעם, שזה מנש לא עוזר לי עכשיו...

7 תגובות
עמוד 1
  • ממאמי אין לי כל כך מה להגיד...
    אולי תנסי למצוא לה בית אחר? אצל חברה או משהו?

• אני אגיד משהו שאולי לא תרצי לשמוע, אבל אמא שלך לא חייבת לך!
    את "הפלת" אליה את החתולה שלך וכרגע את מתארת את זה כאילו שעשית לה טובה בזה.
    וכשאת אומרת שאין לך כסף לחתולה עכשיו, מה היית עושה במקרה והחתולה הייתה נשארת אצלך???
    אני מאוד אוהבת חתולים ואני בדיעה שאנחנו אחראיים על בע"ח שלקחנו על עצמינו....
    סליחה אם זה לא מה שציפית לשמוע.

• היי ויקי, לא נעלבתי ולג נפגעתי, את אפילו צודקת איפהשהו, אבל מה שמרגיז אותי זה היחס של אמא שלי. זה לא שהיא עושה לי טובה, זו אני שחסכתי לה המון - היא קיבלה הכל מוכן, נהנית מזה אבל לא רוצה להשקיע.... ומוכנה להיפטר גם ממה שיקר לה בקלות, כפי שעשתה איתי פעם.

• מאמי, אבל מה חסכת לה?! הרי הבאת לה את החתולה שלך, זה לא שהיא הייתה שלה ואת ממנת אותה.
    זה שהיא מוכנה לזרוק אותה אותי מאוד מעציב, אני מאוד אוהבת חתולים ובחיים לא הייתי זורקת חתול לרחוב, אבל השאלה היא האם כשהבאת אותה לאמא שלך סיכמת שאת ממשיכה לממן אותה?!

• תסלחי לי מתוקה אבל זו כולה חתולההההההה..תתעוררי.להגיד על אמא שלך מילה כמו "מטומטמת" בגלל חתולה? זאת אמא שלך!!! ואמא יש רק אחת!!! וחתולים יש מיליונים ברחובות....תמצאי לה בית אחר אצל חברה או מישהו שאת מכירה אבל לריב ולדבר ככה על אמא, הגזמת!!! תסלחי לי עם ניפגעת ממה שאמרתי אבל אני הייתי בשוק כשקראתי את השירשור..ואני תמיד אומרת ישר את מה שאני חושבת גם עם לפעמים לא נעים לשמוע...
  • יש פה הרבה מעבר לסתם חתולה עם בעיות דיור... יש כאן אישה הורמונלית בהריון בטח שהיא תגיב בבכי ותקרא לאמא שלה מטומטמת ועוד כשהיחסים לא טובים. היא מאוכזבת מאמא שלה כי לא היה להם תיאום ציפיות. ואיך שזה נשמע לי זאת אמא שהציפיות אמורות להשתנות לפי מצב הרוח שלה. אני אומרת כמו שכבר רשמו לחפש לה בית אחר... לתלות מודעות, בטח יש באינטרנט גם מקומות שאפשר לפרסם.... אני חושבת שכשתגידי לה שמצאת בית חדש היא עוד תאשים אותך שאת משאירה אותה לבד (דפוס שמוכר לי)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה