היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה אוכל עם מרשם רופא קוראים לו משהו AR ( אנטי ריפלוקס )... למי את צריכה ממי?...
בזמנו עם תאיר גם הייתה לנו בעיה של פליטות רבות ( מדי... ) והרופאה נתנה לה ואני בסוף פתרתי את זה בזה שנתתי לה דייסה בכל ארוחה ...
אינפמיל הוא מיוחד עבור פולטים/ומקיאים, זה לריפלוקס.
יש חמורים יותר שמקבלים אוכל אחר עם מרשם מיוחד. [url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]
[url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/]
הבן של אחותי פולט אחרי האוכל אומנם לא כמויות גדולות אבל משהו כמו שעה וחצי שעתיים אחרי הוא עוד פולט זה לא הגיוני... ענתי איך לתת דיסה? זה לא משמין? כי הוא קצת שמנמן..
אינפאמיל AR שתי הבנות שלי גדלו עליו
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
שוליקו
אצלי יהב פלט גם שעתיים אחרי האוכל ולא נתנו לי כלום
אינפמיל אם אני לא טועה קונים בבתי מרקחת .... תתיעצו קודם עם רופא
טוב אני אגיד לה לנסות את הדייסה זה יותר זמין ...
תודה מאמי
אין כמו אינפמיל!! גם אור שלי גדלה על זה.
אנחנו ביקשנו אישור מהרופאה ולקחנו בבית מרחקת של הכללית - בכללית זה היה עולה הכי זול מכל הקופות..... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
גם שחר היה תינוק פלטן ואכל אינפמיל. אבל לא הייתי מנסה לפני שאני מדברת עם רופא. אולי יש סיבות אחרות? אולי הוא מקורר? אולי אלרגיה? שלא תעשה סתם ניסויים....
אנחנו קנינו את זה בבית מרקחת עם מרשם. לא הייתי נתנת בלי להתיעץ עם רופא קודם. דייסה גם עוזר אבל משמין סתם
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף