סקר: בחירת שם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי בחר את השם לילד/ה שלכם?
    את או הוא? [/url
12 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו היינו סגורים על שם אחד, שאני הצעתי והוא אהב.
    לגבי השם השני, הצעתי אותו בהתחלה והוא ממש התנגד. היינו בלי שם עד שנסענו לבי"ח ושם איך שהוא יצא, אמרתי לבעלישזה יהיה השם שלו כי ככה שאני רוצה. לא הייתה לו ברירה, אלא להסכים.

• חשבנו על המון שמות אני שללתי הוא שללל
    ואז אמרתי לו מה את אומר על אוראל - ושתינו אהבנו אבל לא היינו סגורים

ביום של הברית המוהל אומר "ויקרא שמו בישראל"....
    ובעלי רץ אלי נו יסמין מה החלטנו?? אמרתי יאלה אוראל הכי מתאים וסגרנו

• אני מגיל קטן שעוד שיחקתי בבובות ידעתי שכשתהיה לי בת יקראו לה אמילי.

ניסינו אני ובעלי לחשוב על עוד שמות אבל לא אהבנו שנינו שום שם חוץ מאמילי
  • בראשון - היו הרבה הצעות אבל מה שאני הצעתי הבעל לא אהבת ומה שהוא הציע אני לא אהבתי. רק שם אחד היתה הסכמה. אז הוחלט בברית עצמה ששמו יהיה אורי.

בקטנה שלי - אני רציתי אמה EMMA בעלול לא רצה. אז היתה פשרה אמילי.
    [

• יסמין [/url
  • שנינו חשבנו על השם הספציפי הזה (אריאנה), אפילו שהוא לא כל כך שכיח...
  • לזהר בעלי בחר כמובן באישור שלי
  • אני אני ואני....

• עם הגדולה אני הצעתי נועה (זה שם ששנים רציתי לקרוא כך לבת שלי) ובעלי מיד הסכים, ניסינו לחשוב על עוד שמות אבל לא אהבנו כלום! רק נועה! והיא ממש נועה!!!

• בחרנו ביחד, זרקנו שמות עד שמצאנו כמה ששנינו אהבנו.

רותי
  • פינקת אותנו עם סקרים

• העובר בחר לעצמו חחחח סתם הרגשתי שככה קוראים לו שזה השם שלו עוד בהריון ובעלי אמר אוקיי אז אני מניחה שזאת הייתה אני שבחרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה