שינה לא רגועה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעות רז עם דלקת גרון ומוגלע, ובשבוע האחרון השינה שלה נהייתה גרועה מאוד

15 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה להגיד לך

שתרגיש טוב הבובה הקטנה

• זה מתיש בטירוף, ואי,העייפותתתתת שלך והכאב של רזוש..

אולי שווה לשים כיסא ליד המיטה,כורסת-הנקה בחדר או אפילו לעמוד ולחבק..
    פשוט להישאר איתה בחדר-חשוך,ללטף,לחבק,לשיר,מ 3.5-4 ועד 7..זה מטורף,אני יודעת וכך לראות בהדרגה,שהזמן-מצטמצם..
    להציע כמובן בקבוק-חלב או מים.

אני מציעה את מה שאני הייתי עושה..

רז כבר בחדר משלה? כי אם כן,אז זה יותר קל נראה לי להנחיל לה את השיגרה של נמצאים בחדר וזהו..(ללא-משחקים וכו'),רק שירים מילוליים,מילים-מנחמות ומגע רך..

אם נעמה היתה רגילה לישון איתנו,אז בכייף,היא פשוט לצערי עדיין לא-רגילה (אני מאוד אשמח בעתיד,שנעמה תישן איתנו ככה לעיתים).

• נשמה שלי, לא נראה לי שיש דרך אחרת ממה שהצעת רק בשל המצב הבריאותי
    עוד מעט רזוש תרגיש יותר טוב ותחזור לישון בלילה

• גם אני חושבת שאין הרבה מה לעשות, כשתינוק לא מרגיש טוב מטבע הדברים הוא לרוב מחפש יותר התפנקויות, כנראה שזה גם מה שרז עושה...
    החלמה מהירה לקטנטונת!!
  • מרווה- רז ישנה במיטה שלה בחדר שלנו עדיין

• מאמי

• חחחחחח הרגת אותי עם הקקי ב 4 בבוקר

• אוי כמה שזה קשה!
    אין לי עצות בשבילך.... לצערי!

כשהדס קמה ב 4 וחצי 5 אני לוקחת אותה אליי למיטה. שהיא תיהיה ערה ואני אשן. לרוב היא נרדמת ואני מחזירה אותה למיטתה....

• מיטלי,קראתי ואת נוהגת מושלם בעיני

• נופרי הנה היום הקדימה את החירבון לעכשיו

• נו]רי הייתי חייבת להכנס שוב ולעדכן.. תמרי נרדמה לי רק ב 2:15

והנה עכשיו שוב חירבון.... ובקבוקי..... מקווה שהיא תחזור לישון מהר

• מיטלי חח לא ישנתי טוב, פשוט לא היה לי כוח לקום למחשב ניסיתי לתת לרזוש להירדם לבד במיטה כשאני שוכבת לידה

• בוקר טוב נופרי!

• מיטלוש, אני אופטימית שלתמרי מפריע קקי והיא דורשת החלפה..ככה גם נעמה וכעת היא מודיעה לי: "קקי נעמה" ומצביעה על החיתול

• מרה ומיטל אתן מדהימות, הסבלנות שלכן ראויה להערצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה