מיטות קומותיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מגזימה שאני מפחדת מזה? טל כבר תכף עושה בנג'י מהמיטת תינוק ואנחנו חייבים לקנות משהו. החדר שלהם יחסית גדול אבל לחשוב שצריכים להכנס שם 3 ילדים + משחקים וכמובן ארון (והייתי שמחה שהשידה תשאר) זה כבר נהיה צפוץ נורא. אמא שלי מנסה לשכנע אותי ללכת על מיטת קומותיים. אני מתה מפחד! שחר לפעמים קם מתוך שינה אני מפחדת שהוא יפול
27 תגובות
עמוד 1
  • הם קטנים מדי לקומותיים לדעתי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש מיטות קומותיים נמוכות...

אפשר גם לקחת מיטה נפתחת. לא מזמן פרסמה כאן נוגע משהו נחמד...

כדאי לצאת ולראות חדרי ילדים בעין
    מהתמונות תמונות קומותיים נראות מפחיד באמת, אבל במציאות זה לא ממש גבוה

יש היום המון פתרונות

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש היום כל מיני פתרונות לזה אבל תאמת דיי יקרים אפשר למשל מיטה שקצת יותר גבוהה והשנייה לכיוון אחר ומתחת למיטה הגבוהה יש כמובן מדרגות ואפשר לעשות את ליחידת אחסון

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אגיד לך מה אני מפחדת?

שבשלוש בלילה כמו שהיה לי אתמול - פתאום אור תקום לפיפי. זה מפחיד אותי רצח שמתוך שינה הם יכולים לשכוח שהם למעלה, גם אנחנו כמבוגרים שאנחנו קמים באמצתע הלילה אנחנו נופלים ומדדים כמו שיכורים, לא?

יש מיטות שנפתחות ל-3 - נראה לי אחלה פיתרון
    [email protected]

• יש המון דברים יפים אך יש לזכור שהתקציב הוא לא בלתי מוגבל...
  • המיטה שנפתחת לשלש היא אמנם פרקטית אבל את יודעת איך זה היא תשאר פתוחה בסוף על בסיס קבוע תמיד. למי יש זמן לסגור לפתוח כל יום?

• באיקאה יש - אבל זה מאד גבוה...היינו שם

את יכולה לחפש ביד 2 - טלטול מצאה שם משהו פעם מדהים חבל"ז כמו חדש!
    [email protected]

• לפי דעתי הם קטנים.

רק עכשיו, בגיל 6 אנחנו נקנה לאלירן מיטה כזאת-באיקאה עולה 1000 ש"ח..

לפי דעתי הפתרון הוא מיטה שנפתחת ל 2 עם מגירות לצעצועים ומיטת מעבר קטנה
    כשאיתן יהיה קצת יותר גדול.

אני למשל עכשיו בחדר שמה את המיטה שנפתחת בצורת "ר"

הרי יעל לא צריכה עדיין 2 מ' אורך של מיטה.
    אז בתאכלס יש לה קצת יותר מאורך של מיטת תינוק והשארית, מתחת למיטה של אלירן.

• אנחנו קנינו לפני כמה חודשים מיטה חדשה לתאיר ממש יפה בסגנון של עצמלה אבל בחנות אחרת וזולה
  • עירית זה מה שחשבתי לעשות. מיטה ר כזאת + כרגע זה מיטת תינוק ועוד שנה וחצי כשאיתן יגדל זה פשוט יהפוך למיטת מעבר - מה ששחר ישן עליה כרגע. אבל אני חייבת לחשוב על איך לעצב את החדר מבחינת צעצועים. יש להם ערימות בלי עין הרע שלא לדבר על כמות מכוניות שאין לי איפה לאחסן

• צול צול

בעיתון ידיעות בסופ"ש האחרון היה קטלוג של אייס או הום סנטר,

נראה לי אייס (לא סגורה על זה ) שהיתה שם מיטה מדהימה שנפתחת

עם מעקה והכל ממש בסגנון של עצמלה ב- 1300 ש"ח !!!!!

אני ממש התלהבתי ממנה

שווה לך לראות את זה .
  • לנו יש מיטת L של עצמל'ה
    היא יחסית ממש לא יקרה - מתוך המיטות קומותיים שראיתי היא היתה הכי מוצלחת והכי זולה.
    והיא אחלה!! יש לה מעקה - אין סיכוי שיותם יפול ממנה מתוך שינה.
    הוא יודע שאסור לו לרדת לבד מהמיטה בלילה ולכן הוא תמיד קורא לי גם אם הוא צריך לשרותים.
    למיטה התחתונה יש מגירה שהיא עוד מיטת ארוח - כלומר אפשר לפתוח ולסגור וכך יש לך 3 מיטות
    היא חוסכת מקום וכיפית.

בקיצור אני ממש ממש ממש ממליצה עליה
  • ענת גם של עצמלה עולה במחירים האלה
  • עכשיו הבאנו לליאל ויונתן מיטה קומותיים (שגם נפתחת למיטה שלישית), האמת שלא קנינו אותה, זאת מיטה שהייתה אצל ההורים שלי כבר 25 שנה, ישנתי אליה עד גיל 18, המיטה לא גבוהה בכלל, פחות ממטר וחצי והיא ממש מממש באיכות טובה וחזקה (וכמו שאמא שלי אומרת, כבר לא מוכרים כאלה דברים)
  • הדס זכרתי שיש לך את המיטה הזו ושאת מרוצה ממנה. האמת שבאמת יחסית היא לא יקרה כי זה 3 מיטות! נראה לי שבסוף אנחנו נקנה אותה. תמיד חוזרים למה שרצית בהתחלה
  • לנו יש מיטת קומתיים אביאל ישן למעלה ליה למטה ומהמיטה של ליה נפתחת לעוד מיטה ויש 2 מגירות לצעצועים עלה ל 3500 שקל

• אני לא הייתי הולכת על מיטת קומותתיים מפחיד מאוד ואני מדברת מניסיון של אנשים שאני מכירה אישית
    לגבי אייס . קחי בחשבון שהם על סף פשיטת רגל היתה עליהם ככתבה גדולה באחד מהסופשים האחרונים.. כך שאת יכולה למצוא שם דברים זולים ..ממלאי מיידי .
    שיהיה בהצלחה
    דיקלה

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • יקירתי, תפסיקי לחפור ותשאלי את הורייך מה דעתם... הם כבר יציעו לקנות והכל טוב
  • בדקת מחירים אצל הנגר?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני הייתי מפחדת נורא

• אני רואה שרק גדולים ישנים על קומותיים אז אני יורדת מזה. נקנה את הר הזאתי וזהו.
    באייס לא היה כלום היינו שם השבוע. חוץ מזה שיחסית למי שפושט רגל ציפיתי למחירים יותר טובים. בכלל לא על כל מוצר יש הנחה וגם מה שכן לא מי יודע מה מלהיב...

סיוון אם היית מכירה את ההורים שלי היית רוצה לקנות להם את הירח ולא שהם יקנו לך... באמת שאני רק צריכה לצייץ והם עושים. ולא רק כלכלית. הם מדהימים ולכן אני דוקא לא רוצה שהם יעזרו לנו לקנות. הם עוזרים מספיק.

מילנה אמא שלי הורידה אותי מזה היא אמרה שזה סתם יקח הרבה יותר זמן ומהניסיון שלהם בעבודות נגרות נוספות בבית עדיף לקנות בחנות.

נגה - זה יקח עוד לפחות שנתיים - שנתיים וחצי עד שנתחיל לחשוב על לעבור. אוריה התחיל עכשיו ללמוד הוא באמצע שנה א. הוא עמוס עמוס עמוס קשה לו לעבוד וללמוד יחד. אנחנו חיים מהפרוטות שאני מרויחה והדירה שאנחחנו גרים בה היא של ההורים שלי ככה שאנחנו לא משלמים עליה וזה עוזר לנו מאוד מהבחינה הזו. מפה בע"ה נעבור לבית שנקנה (זה החלום מקוה שנצליח). בכלל אני מקווה שיציעו לו עבודה בחו"ל. נמאס לי לחיות מהיד לפה. איך שם? שווה משהו? האמת שבכל מקום הפאקים שלו אבל אני מיואשת מהמדינה הזו כבר
  • גם אני רוצה לקנות את המיטה הזו של עצמלה

• לנו יש מיטת קומותיים, אמנם המיטה העליונה של כרמל, אבל ניצן עולה עליה חופשי ויורדת לבד בסולם.

• צולצול, איזה כיף להם שזכו בבת כמוך שיודעת להעריך
  • תראי אם אתם כן מתכוונים לעבור בשנים הקרובות אז לדעתי כן אפשר להכניס רק מיטות מעבר..הילדים לא יהיו גדולים מדי בשבילם..
    תגידי איזה חדר שינה לכם יש? כי אם שלכם יותר גדול את יכולה להעביר את כל הילדים לחדר שלכם ושאתם תעברו לחדר שלהם..
    ובנושא חו"ל..אין לך מה לעזוב את הארץ כדי למצוא נס..מבחינה כלכלית כל המקומות אותו דבר. צריך לעבוד קשה

• וואי ההודעה היתה כתובה לרוחב ...נשארתי ככה
  • מבחינת גודל החדרים הם באותו גודל שני החדרים...
    הבעיה במיטות מעבר זה שזה 3 מיטות בגודל הזה. החדר יהיה מבולגן לא?
    אוף התחלתי להתבלבל כבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה