עזרה בבקשה!! בנות שנפגשו עם הפקק הרירי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן עבר מרגע יציאתו ועד הלידה??
    אמנם הוא ירד/יורד בתשלומים, אבל כבר אין לי ספק שמדובר בפקק.. הבנתי שזה יכול להיות גם עוד שבועיים אבל יש לי גם צירונים קלים כבר לאורך היום..
    בכל אופן, אשמח לקצת סטטיסטיקה בנושא.
    בייחוד לאור העובדה שאני כרגע בקריית שמונה ומשפחתי ובעלי (עקב מבחנים של לשכת המשפטים) נמצאים בירושלים ואני תוהה מתי ואם בכלל לצאת לשם כבר גם וכידוע זו לא נסיעה קצרה במיוחד.
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלי אני מעריכה בין שבוע לשבועיים ואז ילדתי

• שבועיים בול

• אני ילדתי יום יומיים אחרי...

את מקרית שמונה???

יש מצב שאנחנו מכירות, גם אני במקור משם...

• אני ראיתי אותו בשירותי של חדר לידה עם פתיחה 3.5 ס"מ.

• תודה בנות...
    למי שלקח שבוע/ שבועיים, אחרי ירידת הפקק גם הרגשתן צירים/ צירונים במהלך הזמן הזה?
    כי אני חושבת שיש לי צירונים קלים מדי פעם..
    וג'ןג'ן אני דווקא במקור מירושלים, וגם בעלי, בגלל זה המשפחות שלנו שם ואני גם מעדיפה ללדת שם.
    אני ובעלי בעקרון לומדים בקריית שמונה (תל חי) ועכשיו דווקא בעלי נמצא בירושלים ליומיים בגלל מבחן שיש לו שם... מצב בעייתי משהו...
  • אצלי זה יצא בבוקר ועוד באותו היום היו לי צירים
    יום למחרת כבר הייתי בחדר לידה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה