סקר!!! קשור לפסח... אבל גם לא! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מצטטת את הרבנית ימימה ברשותכן..
    "מה את מעבירה את השמלה הזו מפסח לפסח?!?
    הא לא עלתה עלייך עד היום נכון?
    למה שהשנה תרזי 25 קילו, למה??
    יאלה תני אותה לאיזה גמ"ח!"
    [
14 תגובות
עמוד 1
  • אני משתדלת כל תקופה להעביר הלאנ בגדים שאני לא לובשת לא משנה מאיזו סיבה.
    פעם ממש לא הייתי ככה אבל גיליתי שככה אני גם מנצלת יותר את מה שבאמת יש לי,וגם יותר קל לי להרשות לעצמי להתחדש במה שאני באמת צריכה-כי אין אשליה של ארון מלא...
    אבל בכל זאת יש לי כמה פריטים כאלה שלא לבשתי כבר מלא זמן ואני לא מסוגלת לשחרר אותם
  • אני ממזמן העפתי את הבגדים שקטנים עליי
    עשיתי עבודה עצמית ...ועד שלא העפתי את הבגדים
    לא ירדתי במשקל...עדיין יש לי כמה חולצות שעולות
    עליי...ואני שומרת ...
  • אני מזמן הפסקתי לשמור בגדים בתקווה שאני ארד במשקל! פעם הייתי שומרת וזה באמת היה עובר מפסח לפסח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• האמת שאני תמיד בעד לתת בגדים, גם של הילדים
    גיסתי תמיד מקבלת ממני דברים וזה ממש כיך לתת:-)
    יש לי גינסים מהממים מהתקופה שהייתי חתיכהן

• היתה תקופה ששמרתי
    שראיתי שאני לא יורדת העברתי את הרוב
    השארתי לי כמה בודדים למזכרת
  • אני זורקת בגדים שאני לא אוהבת כי אצלי אין בעיה של משקל לשמחתי הרבה אצלי הג'ינסים של דיזל מהרווקות עולים עליי מידה 27 אני רזה.

• גם אני שומרת מלא שאני כבר לא לובשת..
    וזה למרות שאני בכח מנסה להפטר לאט לאט מכמה דברים ...
    אין , נשים מלקטות , מה שלאתעשו , ומה שלא תגידו - קשה לנו להפטר מדברים שגרמו לנו להרגיש כוסיות
  • היתה לי תקופה שגם שמרתי....

ולפעמים חלק מהדברים עלו עלי...

והם כבר לא נראו כל כך טוב כמו פעם....

אז הגעתי למסקנה, שאם אני מרזה אז מגיע לי בגד חדש!!!
  • האמת שגם אני חשבתי כך עד ש.... בעלי היקר ירד 45 ק"ג וכל הארגזים של
    אייל רזה

התחילו לעלות עליו כך שעברנו עם הארגזים האלו 2 בתים חלק עברו לתרומות וחלק באמת נעשה בהם שימוש ....

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אין לי בגדים שלא עולים עליי
  • היו שמורים אצלי בארון בגדים שנים! שמרתי בגלל סנטימנטים וסתם מכל מיני סיבות מפגרות "עלה לי המון" "זה עוד עם התווית" "זה יעלה בטוח אחרי דיאטה" ועוד כאלה....עכשיו במעבר הדירה מסרתי את הארגזים בלי לחשוב פעמיים, והרגשתי ממש סבבה עם זה
  • אני משתדלת למסור.
    שונאת לאגור
    וככה גם אפשר לקנות חדש, אחרי שהעפתי חצי ארון
  • עשיתן לי חשק ללכת לארון ולהיפטר מכללל מה שלא לבשתי בשנתיים האחרונות. נראה מה יצא מהחשק הזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה