עדכון קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי ביקור אצל הרופא (שהוא אמר לי שיש לי פתיחה 3 ס"מ) נסענו לבית חולים, היינו שמה איזה 5 שעות, מוניטור ובדיקת רופא, מסתבר שהיה רק פתיחה של 2 ס"מ שלא התקדמה לשום מקום, אז כרגע חזרנו הביתה, לקחנו את הילדים מאמא שלי (ליאל לא נרדמה בכלל), ואמרו לנו לחזור מתי שתיהיה התקדמות.

איזה בעסה, אין לי כוח לכלום, כבר היינו שמה ורציתי ללדת!!!

ננסה להרדם ומקווה שלא להצטרך לנסוע באמצע הלילה!

רותי
14 תגובות
עמוד 1

• שיהיה לך לילה רגוע ושקט לצבירת כוחות ושמחר תלדי בלידה קלה ובידיים מלאות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פתיחה 3?!!!!!!! בפתיחה 3 לקחו אותי לחדר לידה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הלוואי!!!

הרופא אמר לי שלוש, בחדר לידה בדקה אותי המיילדת והרופאה וקבעו שיש רק 2 ובלי התקדמות, אמרתי לה שמצידי תיתן לי זירוז, אבל היא אמרה לי שאם יתנו לי זירוז בנתונים האלה אני הגיע ישר לניתוח!

דווקא ישנתי בלילה אבל התעוררתי כל כמה זמן מהכאבים, רק שהצירים לא סדירים.

עכשיו אני מחכה לצירים סדירים כי אני לא הולכת עוד פעם לחדר לידה וחוזרת הביתה!!! ההמתנה פשוט מטמטמת!!!!!

חוץ מזה שאני בקטע של ללדת בתל"מ (כמו שילדתי את ליאל ויונתן)
  • שיעבור בקלות ובזריזות
  • נו אז עוד יומיים. ולמי אכפת שיצא שבת כי אין ברית!!!
  • נראה מה יהיה, והאמת שברית בשבת זה לא משהו!

רותי
  • מה נראה מה יהיה? זה לא בת? הסרגל שלך ורוד אז חשבתי...

• שיעבור בקלות
  • הסרגל שלי צבעוני, חצי ורוד וחצי כחול, אין לנו מושג מה המין של התינוק, הפעם רצינו בהפתעה!!!

רותי
  • יאאאאאא איך התאפקת 9 חודשים לא לדעת? יואווו אני הייתי מתחפרנת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תאמיני לי שיותר מחרפן כששואלים אותך מה יש לך! ככה אני יכולה להגיד שאני לא יודעת וזהו.
    אם את עונה להם שאת יודעת ואת לא רוצה לספר אז מתחילים הבעיות
  • עוד טיפה סבלנות מוכר הקטע של הצירים בלי שום התקדמות גם אני אמרתי שעד שהצירים לא סדירים אני לא הולכת יותר חוץ מהעובדה שהייתי שם כמעט כל יום להשגחה אבל עוד כמה פעמים נוספות אחרי הביקור היומי כי באמת היו צירים חזקים.
    שיהיה בהצלחה בידיים מלאות ובקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה