היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני מה זה מבולבלתתתתתתתתתתתתתת לפני יומיים נתתי לתאיר פעם ראשונה עגבנייה ואז הכנתי גם מרק ובתוכו הכנסתי עגבנייה.. הכל טוב ויפה ראיתי שברוך השם אין אלרגיה-המשכתי נו כי זה טוב לקקוש
14 תגובות
עמוד 1
לא ניראה לי שזה מהעגבניה אני לא בטוחה אבל נחכה לראות מה יש לבנות האחרות להגיד תרגישו טוב תמרחי לה קרם חיתולים לנו עזר בתפרחות על הגוף.
גם לי לא נראה שזה מהעגבניה, תגובה אלרגית היתה מתגלה יותר מהר מזה לדעתי... אבל גם שמן זרעי ענבים לא אמור לעשות אלרגיה... לא היו עוד שינויים? בסבון כביסה? סבון שהיא מתקלחת איתו? אולי היא הזיעה וזה פצעי הזעה? מצד שני קילחת אותה כך שגם זה יורד מהפרק...
תאמת שגם לי לא נראה שזה מהעגבניה. אם זאת הייתה אלרגיה לעגבניהף היא הייתה מופיע אחרי שאכלה אותה בפעם הראשונה.
אז אם זה לא מהשמן ולא מהעגבנייה אז ממה זה???? סבון לא החלפתי לא שיניתי שום דבר!!! עכשיו זה מלחיץ
אולי היא הזיעה? לא נתת לה לאכול שום דבר חדש חוץ מזה?
לא נתתי לה שום דבר מיוחד והפריחה הופיעה אחרי המקלחת
יכולה ליהיות גם האפשרות של "עודף עגבניה" כמה שמת לה במרק?
יש מצבים שכביכול מופיעה אלרגיה רק מכמות מסוימת. גם אצל מבוגרים...
אבל אני חושבת שזה באמת מהשמן גרגירי ענבים (מה זה לאזעזל?!?!?!?!?!
מיצי שמתי לה עגבנייה 1 קטנה בפנים וכניראה שזה מהשמן אבל אחר כמה שעות ועוד אחרי המקלחת זה הופיע
לא נראה לי שזה מהעגבניה... כנראה מהשמן או אפילו משהו ויראלי.
להדס היה ככה אבל אחרי תפוז... ורק אחרי יום.... יש משהו בתפוז שדומה לעגבניה? נראה לי שכן, חומציות גבוהה אולי
אני חושבת שזה יותר מהשמן מאשר מהעגבנייה
לאוראל החלפנו מגבונים ונהיה לו פריחה איומה כבר חשבתי שזה אדמת או אבעבועות מרוב שזה היה מזעזע
מאמי אלרגיה מתחילה מהרגליים...
אולי הבגד שהיא לבשה גירד לה? אולי אבקת כביסה חלפת???
על פניו זאת נראית תגובה אלרגית אבל מדובר על תגובה קלה ובנוסף תגובה אלרגית היא תמיד מיידית, ואת אומרת שהיא הופיעה מאוחר יותר יכול להיות שהיא הייתה על דשא? פרחים שונים? ארנבים? ציפורים?
אני כמעט בטוחה שזה מהשמן...
בגלל שהוא נורא שומני כנראה גרם לפצעונים. בגלל זה כבר לא שמים היום שמן לתינוקות אלא קרם גוף...