סיפור וסקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלשום בלילה, בלילה בין שלישי לרביעי, חלמתי שיש לי פנצ'ר באוטו
26 תגובות
עמוד 1
  • יש לי ביטוח ב-AIG ובכל זאת מתקשרת לבעלי במקום לביטוח

• לי זה תמיד קורה עם רופא שיניים.... אם אני חולמת על רופא שיניים וביקור אצלו- זהו..הלך אליי..אני כבר מראש יודעת שתכף יכאב לי משהו ואצטרך לבקר אותו באמת

המקרה של פנצ'ר...למרות שאני יודעת להחליף גלגל ועשיתי את זה פעמים...רוב הסיכויים שאתקשר לבעלי הפעמים שהחלפתי בעצמי..זה מסיבה שהוא היה מה זה רחוק...
  • אני רק בתאוריה יודעת להחליף :-)
    מחכה שמישהוא יבוא להחליף ועל הדרך מדברת עם בעלי ואומרת לו לבוא להחליף לי :-)

• אין סיכוי שאני אחליף לבד... אני מצלצלת למישהו ,, או שנוסעת לתחנת דלק הקרובה ממלא אויר ונוסעת הביתה ואז שבעלי ישבור את הראש
  • לא יצא לי להחליף לבד...
    פעם אחת הרגשתי שההגה מושך, והיה לי את הספריי חירום ברכב. הייתי מרחק נסיעה מהבית ,אז השתמשתי בזה

• תשמעי את ממש שאקלית !

איזה יופי שאת מחליפה לבד, אני ממש לא חושבת אפילו לנסות....

בד"כ מתקשרת למי שפנוי שיבוא לעזור, ואם אני עם הילדים אני משאירה
    את האוטו בצד והולכת....

• בעקרון יש לי ביטוח , אבל להחליף גלגל זה שטויות וכבר עשיתי זאת בעבר יותר מפעם אחת כך ש....
  • ברור שמתחננת לעוברי אורח
  • היום התקשר לבעלי אם זה קרוב אם לא הנסה לבד אז בטוח משהו יעזור לי (בעיה קצת להכליף גלגל של ג'יפ לבד ).
    בעבר החלפתי גלגלים לבד , במיוחד בזמן שהיתי בצבא ללא שום בעיה .
    אבל אז עשיתי הרבה דברים שהיום אין לי כוונה לעשות לבד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • יש לי ביטוח

בלי לחשוב הרבה ברוררר שמטלפנת לבעלי

ואם הוא ממש עסוק ממתינה שמישהוא ירחם ויעזור לי
  • יש לי ביטוח.
    אבל מתקשרת לבעלי.
    אם יש לו אפשרות שיבוא להחליף.
    אם אין, מחכה לאיש של הביטוח.
    אם יהיה מישהו נחמד ברחוב שיציע - אשמח לקבל עזרה. לא נראה לי שאפנה בעצמי למישהו.

כעיקרון אני יודעת להחליף גלגל, אבל אעשה את זה רק אם אני לבד במדבר וממש ממש דחוף לי.

• אני לא יודעת להחליף לבד

• אני יודעת להחליף לבד - אבל שאני אתכלכלך?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נוסעת לפנצ'ריה הקרובה משלמת 35 ש"ח ונגמר הענין.

• כן, אבל מה קורה כשאין אפשרות אפילו לנסוע על הגלגל הזה?

• אני ממש לא מחליפה לבד....

מבחינתי לחכות עד שבעלי מגיע....

• בקטע הזה אני תלותית...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אף פעם לא היה לי פנצ'ר בגלגל

• לא קרה לי שהיה לי פנצ'ר לפני שנכנסתי לאוטו......

לא ניסיתי להחליף... אבל צתמיד יש פעם ראשונה....

נראה לי שאין לי כוח לפתוח את הברגים האלה.....
  • איזה קטע עם החלום!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• סחטיין עלייך...
    אין לי מושג איך מחליפים
  • פחחח... שאני אחליף גלגל?!?!?!? הצחקת אותי ליאללה...
    מתקשרת לאבא/ארז
    אם אף אחד לא בסביבה אבא שלי יתקשר למישהו שיבוא להציל אותי

• היה לי פעם פנצ'ר עוד לפני שהכרתי את בעלי, הקפצתי את החבר, נסענו יחד למלא אויר בגלגל ואח"כ ישר לתקן את הפנצ'ר

לפני כמה שבועות גם היה לי פנצ'ר אבל בעלי הגיע הביתה וגילה אותו, אז הוא ישר החליף לספייר ואני נסעתי לתקן יום למחרת. בוודאות אין לי כוח לסובב את הברגים ולהרים את האוטו.

לדעתי גם לי יש את הביטוח של AIG שבאים להחליף, אבל אם בעלי יכול, אז הוא יעשה.

בדיוק סיפרתי מקרה שהיה לי בגן על ילד חולה שהזעקתי את אמא שלו שתבוא לקחת. האמא המסכנה אמרה לי בטלפון שאין לה אוטו... לא הסבירה למה.
    אח"כ היא הגיעה לגן, סחוטה כולה. היה לה פנצ'ר ביום הכי גשום בשנה, עמדה בגשם והחליפה לעצמה גלגל והגיעה לקחת את הילד החולה ישר למרפאה.
    שאקלית חבל"ז!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה