הפעם אני צריכה חיבוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וחיזוקים.....
16 תגובות
עמוד 1

• את יודעת מה את עושה? גורמת לי לרצות לפתוח שרשור שאני לא רוצה לפתוח. אני כבר כמעט חודשיים נאבקת בהנקה עם ילד שלא רוצה לעלות לי במשקל. אין כמוני מבינה אותך. בשיניים אני מכריחה את ההנקה הזו לא להגמר. וחולמת שבסוף זה ילך לי ואני לא אתחיל מוצקים עד גיל שנה אלא רק אניק ואניק!
    תראי, בקבוק זה פיתרון אחד. פיתרון שני זה אולי להניק אותה לפני שהם חוזרים. אפילו שהיא לא אמורה לדחוף לה ציצי. ואפשרות שלישית - שתרדם ברעש. היא ילדה שלישית והיא תקלע להרבה מצבים של רעש. שתלמד לישון ברעש זה יהיה לה רק טוב וגם לך. במקביל תתעקשי איתה על ההנקה בזמנים אחרים. ואל תתני בקבוק. את נותנת שאוב או מטרנה?
    תתני את הבקבוק מאונך לרצפה. עדיף שמישהו אחר יתן לה (אולי אפילו הילדים? הם ירגישו משמעותיים...) תתני אותו לא חם אלא בטמפ' החדר.

ואחרי הכל -

• סוכנת....

עם הנקה זה מתי שהיא רוצה...לא אשנה לה זמנים-זה תלוי בה.
    היא נרדמת ברעש ללא בעיה- אבל בבית הם צועקים - גם ככה שהם כאן היא לא ישנה רצוף יותר משעה...כי מתעוררת מהצעקות.

אני נותנת לה אופטימיל...

לא מתחברת ללשאוב...כל עוד אני בבית....מה אני-פרה?

גם לשאוב-גם להניק...מתי נושמים?

ומתי נותנים לציצי זמן להתמלות?

או ששואבים אותו או מוצצים אותו
  • יכולה להמליץ לך בחום רב - נשמע הכי הגיוני לתת לה בקבוק בשעות שהגדולים בבית וכך לא תיגרעי מהם וממנה.
    את הבקבוק לתת לה במקום בהטייה קטנה מאוזן, נכון, יותר אויר נכנס לפטמה, אבל כך זה יותר מדמה הנקה ואז קל יותר לתת לסרוגין.
    זו המלצה של יועצת הנקה מהטובות בארץ.

• מה הקשר?

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני לא רוצה להפסיק...

שיהיה בשילוב..... הנקה+תמ"ל.

• אין לי בעיה להניק- היא לא עושה בעייה.....
    רק מבאס לשלב לה עם בקבוק

• נראה לי שהבעיה לא אצל מיכלי אלא אצלך - יסורי מצפון זה דבר קשה, אני שולחת לך המון
  • זה הקטע.....שאני הולכת להסתגר בחדר ולא יכולה להיות איתם.....

• זה לזמן קצר יחסית ומסיבה טובה, זה לא שאת מתחמקת מהם. הנסיבות השתנו וגם הדרך שלך לתת למיכל את הזמן שלכם יחד.

תורידי את יסורי המצפון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה