היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחזור אחרון - 14/02 בדיקת הריון ביתית חיובית ויום לאחר מכן תוצאה שלילית
בדיקת דם יום למחרת - בטא 52
מה יכולה להיות הסיבה לכך שהבדיקה הביתית יצאה שלילית? האם מישהו יודע מה משמעות הדבר?
עזרתכם בבקשה
מאיזו רמה של בטא הבדיקה הביתית מראה שזה חיובי?
18 תגובות
עמוד 1
52 זה הריון
מזל טוב מותק
מזל טוב את בהריון
הלכתי לרופא ונראה לי שהוא היה ממש לא מקצועי. בחור צעיר ויש לומר פזיז ומעצבן אמר שבגלל שהבדיקה הביתית יצאה שלילית והבטא היא 52 אז יכול להיות שזה הריון שנפל... את שתי הבדיקות הביתיות לא עשיתי בבוקר עם השתן הראשון אלא בערב...
עוד אמר שיתכן שההריון צעיר מידי ועל כן יכול להיות שהבטא היא רק 52 וזה גם מסתדר עם תאריך מחזור אחרון.
מה שעצבן אותי שהוא ישר אמר"אני לא נביא אבל הניחוש שלי זה שזה הריון שנפל ועל כן הבדיקה הביתית היתה חיובית ואז שלילית"
אם ההריון נפל היה לך דימום...אני מניחה שזה לא קרה...
דבר שני בדיקות ביתיות לא תמיד מדוייקות...אני אישית בשניי ההריונות שלי בשבוע מאוחר יחסית (8 ו13) עשיתי והראה לי שלילי ורק אחרי בדיקת דם (שהיא הכי מדוייקת.) ראיתי הריון....
תשימי לב שאת כולה היום ביום אחד איחור.
ברור שתהיה לך בטא נמוכה.
אני אחרי איחור של שבוע הייתה לי בטא 30, וכמובן אחרי 3 ימים כבר הייתה כמה אלפים, וב"ה יש לי תינוקת בת 5 חודשים!!
אני הייתי מחליפה רופא בכל אופן
כן, לרופאים יש לפעמים נטיה להיות לא רגישים בלשוןן המעטה
הבדיקה הביתית לא תמיד אמינה! לפעמים היא לא מזהה הריון צעיר. אני הייתי בודקת שיש הכפלה של הבטא מתי םעם אחרונה עשית בדיקה ביתית? את יודעת מתי היה הביוץ? יש סיכוי שהיה ביוץ מאוחר?
בהחלט רופא לא משהו...
מזל טוב
איזה חמודות אתן
תודה רבה על התשובות והתגובות
לא כתבתי קודם אך חשוב לציין שאין לי שום דימום
לא מבינה איך רופא אומר שאולי זה נפל בגלל בדיקה ביתית שעשיתי בערב - דרך אגב זו בדיקה של מקלון הזהב וקראתי בכמה מקומות שהיא לא ממש אמינה
ביום ראשון הולכת שוב לבדיקת בטא
איזו תוצאה תהיי טובה עבורי - 14/03 יצא 52 - כמה צריכה להיות הבטא ביום ראשון ה - 18/03?
כמה אלפים
את יכוטלה להסביר לי למה כמה אלפים? איך עושים את החישוב?
דווקא לי לא נראה שזה צריך להיות כמה אלפים אלא מאות.... בהתחלה בשבוע שבועיים ראשוניים זה בערך הכפלה +/- כל יומיים.. אז 14.03 52 אז ב- 16.03 משהו סביב100 +/- אז ביום ראשון שזה 18.03 לדעתי צריך להיות בין 4000 ל- 500 ...
סליחה על הפיגור אבל אם זה אמור להכפיל כל יופיים אז: 14/03 - 52 16/03 - סביב 100 18/03 - סביב 200 לא?
למה מקלון הזהב לא אמינה? אני יודעת שהיא דווקא נחשבת לבדיקה רגישה..
אני הייתי בודקת הכפלה ביום ראשון כמה ימי איחור את? תנסי אולי שב לעשות בדיקה?