שאלה על שקיפות עורפית.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל פסח הזיזו לי את התור ל-16 באפריל
    [email protected]

פייס: ortal_hori
7 תגובות
עמוד 1
  • המממ לדעתי קצת מאוחר למרות שנראה לי עדיין בטווח של הבדיקה.

• מתי נהוג לבצע את הבדיקה?
    את הבדיקה יש לבצע בגיל הריון של 11+0 ועד 13+6 שבועות

• לא נראה לי שזה כל כך מאוחר, את תיהיה בערך בשבוע 12 או 13, לפי הסרגל שלך, 16 לאפריל זה עוד 4 שבועות.
    את הסקירה המאוחרת עשיתי ממש בטווח העליון כי לא היה להם עוד תאריך וממש פחדתי שיקרה משהו ויזיזו לי אותה ואז בכלל יהיה מאוחר מידי. (זה היה אז בתקופה של השביתות, חברה שלי ביטלו לה את הסקירה וכבר היה מאוחר מידי לעשות) והקטע שכשהגענו לרופא היה בעיה במחשב וכמעט ביטלו לי.
    רותי
  • תודה מאמי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נראה לי ששבוע 14 זה מאוחר...
    תקראי פה על הבדיקה...

• 13+6 זה היום האחרון לבדיקת דם שמתלווה לשקיפות אלה אם כן את מוותרת עליה. את האולטרא לא נראה לי כל כך משנה. לא זה משנה אין לי מושג כמו מיליון דברים שאנחנו עושים עד תאריך מסויים
  • תקדימי
    הרופא שלי אומר שמוקדם עדיף ממאוחר (במקרה הנ"ל)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה