מה אפשר לצפות מהחמות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמותי היא בסך הכל בסדר גמור, יחסית לסיפורים ששמעתי.
    יחד עם זאת, אנחנו לא הכי קרובות, וגם בעלי לא במיוחד קשור אליהם.
    היא שמחה מאד על ההריון. היא יודעת שאני מרגישה מאד לא טוב
    אך לעולם לא תתקשר ותשאל לשלומי. אם יוצא שהם מדברים עם בעלי, אז הם שואלים על הדרך.
    הם לא יציעו עזרה, ישאלו אם צריך משהו וכו׳. אמא שלי מיוזמתה הכינה אוכל לבעלי ביום שישי כי נשארנו בבית (כרגע אני חא מסוגלת לנסוע לחמי וחמותי)
    חמותי בחיים לא עשתה את זה!
    העניין הוא שלגיסי ואשתו הם מאד קשורים. הם עוזרים להם מעל ומעבר - הם ממש המטפלים של הילדות שלהם. לדעתנו, זה פשוט גובל בניצול. אבל
    נניח לזה כי גיסי הוא אדם עם הרבה מאד בעיות, שכבר גרם למשברים אצלנו, והחלטנו בשביל הבריאות הנפשית שלנו לשמור על קשר של היי ומה נשמע ולא יותר מזה.
    כשאשתו של גיסי הרגישה לא טוב (קצת בחילות והקאות, למשך שבועיים!) חמותי לקחה את הילדות אליה, שלחה לה סירי אוכל, בישלה במיוחד בשבילה
    וכל הזמן דיברה עליה. אני, שסובלת שבעה שבועות לא זכיתי אפילו לטלפון
    אני יודעת שבחיים לנו לא יהיה את הקשר שיש להם איתם. אני יודעת שכם הקשר עם הילדים שלנו בחיים לא ישתווה למה שיש להם עם הבנות של גיסי.
    וגם בעלי יודע את זה. הוא למשל לא מוכן לשקול מעבר דירה, כי חשוב לו שנהיה קרובים להורים שלי.
    האיפה ואיפה הזו מאד בולטת וממש מרגיזה.
    מה אתן חושבות? למה אני אמורה לצפות?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה,

אני מבינה והסיפור מוכר לי.
    במקומך לא הייתי מצפה לדבר - עדיף כך בשביל לא להתאכזב.
    גם חמות לא בוחרים, אין מה לעשות, וזה המצב הנתון במקרה שלך, ועם זה גם אין מה לעשות.
    אם הקשר של בעלך עם אמו לא משהו - גם אם זה את לא יכולה לעשות הרבה.
    פשוט תמשיכי לחיות הלאה, ללא ציפיות מאף אחד, יחד עם בעלך, וזהו.
    סליחה אם הייתי חדה וחותכת אבל זה המצב...

בהצלחה לך ותרגישי טוב!

• את לא אמורה לצפות לכלום, פשוט ככה.
    בעצמך אמרת שאת ובעלך מודעים לעניין שהקשר שלכם עם ההורים שלו לא יהיה כמו היחסים של אחיו עם ההורים שלו, אני חושבת שבזה הכל מסתכם.
    אני יכולה גם להוסיף שלפעמים אי-התערבות בחיים זו עזרה גדולה הרבה יותר ממצב של התערבות ודחיפת אף לכל דבר ועניין
  • תודה בנות, אתן צודקות במאה אחוז
  • את צודקת בהחלט
    אני לא אוהבת שעושים השוואות
    לדעתי אולי תנסו לשבת לדבר איתם ולהסביר להם מה מציק לכם-ובצדק

• תאמיני לי דיבורים לא יעזרו
    גיסי והמשפחה שלו הם אהובי ליבה
    אפילו במקרים שגיסי התנהג מתחת לכל ביקורת היא עמדה לצידו. למשל שלא רקד בחתונה שלנו, לא חיבק את אחיו, לא מופיע כמעט בתמונות / בוידיאו
    אמרה שהיה עסוק עם הבנות! הזוי בהתחשב בכל שאשתו וההורים שלה היו שם !
    כשהמשפחה שלי הגיעה לפגוש את המשפחה של בעלי, ישב כל הערב ולא הוציא מילה!
    היא תמיד הגנה עליו ותמיד יש לה תרוצים עבורו.
    ככה שאי אפשר לדבר איתם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה