מכון אבהרמסון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגמילה מגלוטן וסוכרים
    אני חושבת ממש ברצינות לגשת לשם

מישהי מעשתה?
    מכירה מישהו קרוב שעשה?
    ממליצות?

10 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה - שיהיה המון בהצלחה
    [

• חמי וחמתי עשו את זה לסיגריות
    בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטט

• לא מכירה...בהצלחה!
  • סיון- פרטי נמקי והסבירי
  • לא עזר להם??
    דווקא יש הרבה פירסומים לזה - איזה הצלחה יש לזה
    במיוחד בתחום הסיגריות...

טוב אבל אני צריכה להמלצות בתחום השומנים...

• מה יש לפרט?
    לא עזר, מעשנים כמו שני קטרים
    חמתי אמרה שאם היתה מנסה להיגמל בלי לשלם להם כסף זה היה מרגיש בדיוק אותו הדבר, סבל איום.

אולי אולי אם היה להם יותר כח רצון

• אבל אולי אם שילמת כסף
    כביכול
    זה יותר מדרבןן

• תראי אני אגיד לך משהו...
    קודם כל שמעתי שהמכון הזה זה שטויות במיץ לימונדה.

דבר שני כמו שסיון אמרה..הכל בראש.
    אם את באמת לא אוהבת את הגוף שלך ובאמת לא מוכנה להשאר ככה איך שאת, השינוי בראש ייעשה ואת לא תצטרכי שום מכון...
    אני אגיד לך על עצמי... עליתי 15 קילו בהריון כשכל החיים נחשבתי שחיפה..תמיד אמרו לי "כשאת תיהי בהריון לא יראו..ויומיים אחרי הלידה תחזרי למידות האנורקטיות שלך". אז זהו-שלא. הייתי נפוחה ושמנה ולא אהבתי את זה בכלל.
    מאז הלידה (4 חודשים) ירדתי 11 קילו וחצי לבד. וזה כשיש לי בבית בעל שמנמן שאוהב לאכול. פשוט לא הייתי מוכנה לראות במראה את מה שאני רואה. עכשיו יש לי עוד 3 ליעד בערך..

ואני אתן לך עוד דוגמה על חמי, שבקטע הזה יש לו כח רצון מטורף. הוא עישן כמו קטר והיה ממש שמן. הרופא אמר לו שיש לו איזה בעיה בגלל הסיגריות..הבנאדם זרק את הסיגריות לפח ומאז כבר בערך 10 שנים שהוא לא נוגע.
    גם בקשר למשקל אמרו לו על כל מיני בעיות..בנאדם עכשיו שחיף, קונה בגדים בשילב

• ממי חמתי פרסיה - וגם הכסף והבזבוז שלו לא עזר חחחחח

• ואם את ממש רוצה לשלם כסף כדי שידרבן אותך,
    אני מוכנה לקבל אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה