-
וואי וואי
סיפור לא נורמלי
אם לא הייתי מכירה אותך הייתי אומרת לי שאת מתארת לי פה סרט בטלויזיה.
מאמי, האמת שאין לי עצה
כי כבר ניסית לדבר איתם- וניסית לגשת
ואם אני לא טועה גם לא פעם התנצלת כדי לפתוח דף חדש
אבל אין- הם אטומים שם!
מה עוד אפשר לעשות???
עיצבנת אותי עכשיו!
-
יפה שלי, כמו שאמרת אין לנו פתרונות אבל חיבוקים יש ובטונות

אולי תשלחי את חמתך אליי? אזעקה אחת והיא לומדת להעריך כל מה שיש לה בחיים

-
באמת אין לי מה להגיד רק לשלוח לך המון
[
-
תקשיבי, האנשים האלו לא שווים את העצבים שלך
שבעלך ילך לבד, ומדי פעם יקח את נהוראי (איזה שם יפה..)
תעשי את זה בשביל בעלך, ובשביל נהוראי שיכיר אותם את ההכרות השיטחית הזו
-
סיפור מוכר אחותי
אני ממש מבינה לליבך היא סתם ז...........ה
לא שווה תיחס שלך
ותזרי בחיים אל תריבי עם מתן בגללה בחיייייייייייייייייייייים
אל תתני להם תתענוג הזה
זה רק יעשה להם טוב ..............
את פי .............................מיליון יותר טוב ואת יודעת את זה
כשהיא תדיע לשלב של גיל זהב היא תבין מזה נכד ומה זה כלה
חכי בסבלנות אחותי
מלא חיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
אוח נשמה שלי
-
כל כך מבינה לליבך ,
-
תאמת, רק מלקרוא אני מקבלת עצבים על חמותך.
אבל זאת אמא שלו והוא באמת לא אשם שהיא כזאת....
-
-
ממש מרתיח לשמוע את הסיפור
-
קודם כל -
-
מצער מאוד לשמוע שיש יחסים כאלה במשפחה, מאוד קשה להבין את זה
אני קוראת את זה ומנסה להיכנס לנעליים שלך ומבינה אותך מהצד שלך
-
את צודקת בהחלט!!!
חמתך חצופה שאין כמותה אישה דוחה!!!
אני לא מבינה איך אי אפשר להסתדר איתך??? זה לא הגיוני בעליל!!!
אוהבת אותך בובה שולחת לך
-
מאמוש,
שולחת לך חיבוקים לרוב
-
לא מכירה את הסיפור אבל נשמע ממש לא נעים
-
אוף בובי שלי :(
כמהה שאני מבינה אותך וכמה שזה לא מגיע לך!
לדעתי הם מילאו לו שם את הראש נגדך ובגלל זה הוא ענה לך ככה..
אל תכעסי עליו יפתי למרות שזה נורא נורא מרגיז אבל קחי בחשבון שכנראה שיגעו אותו שם טוב טוב..
וואי אני בשוק מכל הסיפור הזה..!!
-
שירה אהובתי
-
מתוקה, לא ראיתי אפילו את התגובות, רק רציתי לתת לך חיבוק גדול
-
תודה בנות, אתן פשוט מקסימות, הרגעתן אותי במעט.
אצטרך לנשום עמוק, לא יהיה קל אבל אשתדל רק למען נהוראי
-
אני בעד להתנתק ממנה!
-
שירה יקרה שלי...
קראתי את מה שכתבת והרגשתי כאילו את מדברת על אמא שלי והמשפחה של אבא....
ורציתי כל כך להגיב לך וכנראה הייתה בעיה כי זה לא נתן לי לפרסם...
אז אני כותבת לך שוב...
אמא שלי היא את...
את זאת אמא שלי....
כל השנים מאז שאני זוכרת את עצמי המשפחה של אבא לא אהבה את אמא שלי... עשו עלייה שמות, ניצלו אותה, ועשו מה שהם רצו....
המצב לא היה קל אני זוכרת את אמא שלי רבה המון עם אבא שלי על המשפחה שלו.... היא הגיעה למצב שהיא סירבה ללכת אליהם.... ואבא שלי כמובן היה לצידה.... נלחם את המלחמה שלה כאב איתה.... ויחד עם זאת כאב גם את זה שהמשפחה שלו הייתה רעה לאמא שלי ואלינו.... הם לא התעניינו בנו (הילדים) לא התקשרו ולא כלום....
ההורים שלי הגיעו למצב שהם פתחו תיק גירושין ברבנות אבל אז אמא שלי הבינה והחליטה שיותר היא לא נותנת למשפחה שלו להרוס לה כלום.... שהם יכולים להמשיך לדבר ומה שהם רוצים.
ויחד עם זאת היא מעולם לא מנעה מאבא שלי ללכת לאמא שלו, ולקחת אותנו איתו לסבתא....
כשהגעתי לגיל שהבנתי מה קורה עם המשפחה של אבא ולמה הם ככה ולמה סבתא שלי כזאת.... אף פעם לא הגעתי למצב שהאשמתי את סבתא שלי או סירבתי לשמור איתה על קשר כלשהו.... זאת סבתא שלי אמא של אבא שלי והיא תמיד תהיה סבתא שלי....
היא אוהבת אותי בצורה שלא ניתנת להסביר אפילו... ואני מרגישה את זה ורואה את זה גם.... האחים של אבא אוהבים אותי גם ואת האחים שלי כמובן.... הבעיה היחידה שלהם זאת אמא שלי שהייתה תקועה להם חזק בגרון....
תמיד אמרתי וחזרתי שסבתא מושפעת מהאחים של אבא... שיש להם משהו נגד אמא שלי והם האלה שממלאים לסבתא את הראש ולכן היא לא מחפשת לשמור איתנו על הקשר אבל תמיד הייתה שמחה לקבל אותנו בבית שלה כשאבא היה מביא אותנו...
אמא שלי פשוט לא הלכה אף פעם לסבתא הביתה, לא התקשרה ולא התעניינה באחים ולא באף אחד ובדרך סחפה אחריה גם את אבא שלי שדי ניתק את הקשר עם המשפחה ורק שמר על הקשר עם אמא שלו כי זאת אמא שלו....
היום אחרי 25 שנות נישואין..... הם מחפשים את אמא שלי ביקשו ממנה סליחה דיברו איתה וליבנו איתה את כל העניינים.
כמובן שאמא שלי שומרת עדיין מרחק ומכבדת ומגיעה כיום כשמזמינים אותנו למפגשים וכאלה....
שמרי על המשפחה שלך... אל תתני לאף אחד להרוס וכבדי בדרך שלך את אמא של בעלך גם אם תרצי או לא.... זאת אמא של בעלך וזאת המשפחה שלו.... את לא אשמה שהם דפוקים. אבל אל תמנעי מהם את הילד שלכם... ואל תמנעי מהילד שלך את המשפחה שלו... כי אני בטוחה שהם אוהבים אותו בלי שום קשר אלייך...
[/url
-
שולחת לך מלא
-
היי מתוקה ...
אני חייבת לשתף אותך בחויה שגדלתי בה כל חיי...וזה המערכת יחסים בין אמא שלי לסבתא ...חמתה ...כן כן ..אותו מצב בדיוק כמו שאצלך....אבל אם עוד אפשרי זה יותר גרוע היה...
כל החיים אמא שלי -שבאופיה טובת לב כזו שלא יודעת לפתוח את הפה ולעמוד על שלה..פשוט טובה נטו ...כל החיים מהרגע שפגשה את אבי ...סבלה ממנה !!
מהרגע שסבתא ראתה אותה...היא פשוט סימנה אותה!!!!!!!!!!!!
ובלי סיבה מיוחדת...פשוט ככה היה...
ואבא שלי שהוא הבן היחיד שלה פה בארץ...עדיין בנה היחיד...וכמה שהוא אוהב את אימי ...תמיד נמצא באמצע בינהן...וסבל מזה רבות...כי הוא גם כזה טוב לב ומאאאאאד רגיש...
כל החיים סבלנו ממנה (סבתא הזו) ...כל הנכדים בקושי מדברים איתה ...אם בכלל...אני עוד אכשהו היחידה שמתיחסת אליה (מתוך כבוד לאבי)...
ורק שתדעי שאם הגיל ...זה נהיה יותר ויותר גרוע
היו מלא נתקים במשך השנים...ואפילו נתקים של שנים??!!!!!
היא פשוט נחשה רעה...והעניין שבסופו של עניין גם אבי ראה זאת ועד היום הוא מנסה לכבד אותה...אבל זה מאאאדדדדדדדדד קשה .
כיום שהיא כבר בת 84...היא עדיין ממררת לכולנו את החיים ...
אמא שלי אם השנים פשוט התנתקה ממנה ...ובקושי שלןום שלום בארוחות משפחתיות...שהיא בקושי מופיעה ...
אבל בתכלס....היא זו שהפסידה בסוף...משפחה -נכדים - נינים ...
קברה כבר 3 בעלים ...והיא עוד חיה את החיים ...בעושר שלה...
עצתי אליך - לנסות כמה שפחות לנסות ליצור מערכת יחסים עימה...
תהיי כמה שאפשר אדישה אליה .
לבעלך אין ככ ברירה ...זו אמא שלו ...ואמא אי אפשר להחליף או לבחור והוא חייב לתת לה כבוד ....שהמערכת יחסים תהיה בינהם ...ואת תתפסי מרחק ...שהיא תבין שהיא המפסידהההההההההההההההה!!!
שיהיה רק בהצלחה ...ותנסי כמה שפחות לצפות...וככה לא תתאכזבי
-
-
בנות יקרות תודה, תודה על שאתן תמיד מחזקות אותי.
אוהבת כל אחת מכן
-
שירה מהניסיון שלי.... שראיתי את אמא שלי....
תתעלמי, אל תחפשי ליצור קשר.... אל תתענייני במשפחה של בעלך... רק אם הוא מספר לך תקשיבי ותעבירי הלאה....
אני יודעת שזה קשה ומסתכל..... אבל זה המצב.... וזה מה שיש...
ההחלטה שלך היא אם להמשיך לסבול ולהיות מסתוכלת מכל המצב הזה או לחיות את החיים שלך בפינה שלך עם הילד המקסים שלך ובעלך...
יבוא יום וכשהגיסות שלך ימצאו לעצמן חיים משלהן הן יבינו מה הן עשו....
אמנם לאמא שלי לקח 20+ שנה אבל בסוף זה השתלם...
ההורים שלי הראו למשפחה של אבא שכמה שהם ינסו ויפגעו באמא שלי וינסו לסכסך ולעשות דווקא הם עדיין ביחד... ומאוהבים... אפילו אחרי 25 שנות נישואין את חייבת לראות את ההורים שלי.... מאוהבים כאילו הם ביחד כולה חודש....
מאחלת לכל זוג בישראל זוגיות כזאת... [/url
-
את מתארת מצב מעפן בבסיס,במהות,5 נשים שגרות יחדיו וכנראה במקום לצמוח ביחד ושכל-אחת תתקדם בדרכה חיים,הן בוחרות להמשיך ולבחוש בשליליות ולא-נעים להגיד,אבל להיות תקועות בחיים..הן רואות אותך,חמסה,צעירה,נשואה וכואב להן,במקום להבין שאולי אם היו חכמות,אז הן היו בקשר-טוב איתך והיית מוצאת להן שידוך/עבודה..לא-חסר במה לעזור זה לזה כשרוצים..
הן בוחרות לחיות מתוך הרס-עצמי ושכולם מצידן ישקעו איתן..
זה מצב באמת לא-פשוט..אבל את ברוך-השם באוטוסטרדה של החיים: עבודה,לימודים,תינוק,בעל,בית וזהו מזלך! שאת עובדת קשה ולו כדי שלא-להיקלע בחיים לגור איתן באותו-הבית,מחזיקה ממך מאודדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!
תדעי ,שהוריו של בעלי תקועים חזק בוץ כלכלי ואנחנו עוזרים להם,אני צנועה וחסכנית (וחמותי בלי בושה מרשה לעצמה לחיות ברמת-חיים גבוהה יותר ממני,בגלל זה הם מגיעים לכאלו הוצאות וחובות),אך אני לא-ממש רואה הערכה מצידם (מצד-שני,זה לא נגדי אישית,כבר הבנתי,יש להם בעיה להעריך כל-דבר טוב בחיים שלהם),אז מה שחשוב לי,זה שבעל מעריך אותי וזהו! אני עושה את הכל למענו,,,,,,,,,למען השלום-בית שלי! זה מה שינחה אותך וסלאמת..
לגבי אימי,אליה התייחסו חרא (אפילו החתימו אותה בעת-מלחמה,שאם היא תהיה אלמנה,הם לוקחים את הדירה והכל אליהם),היא מיזרחית והם אשכנזים (כמה גזענות היא חטפה). אימו של אבי,היתה קרה ומתנשאת,חטפה סרטן בגיל צעיר (מעניין למה בדיוק) ומי סעד אותה,קילח וכו'..כמובן שרק אימי.
אז גם אצלנו במשפחה,יש סיפורים כאלו..ובעצם,יש לא-מעט משפחות עם סיפורים שכאלו..