היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות שלי תמיכה שלי עמוד התווך שלי אני צריכה את החיבוקים שלכן...
27 תגובות
עמוד 1
מאמי שלי הייתי רוצה לחבק אותך בלייב
ויקי
ממי איזה שטויות אין לך על מה להודות שלי - אפילו לא קצת
ולגבי הטפסים את יודעת עכשיו אני נזכרת, הרי לקחנו עו"ד לתבוע את המעון של להב על הפציעה שלה. בכל אופן הוא אמר לנו להוציא טפסים מקופח ואם לא יתנו לנו אז כבר להתחיל לארגן טפסים שישלחו בדרכים המקובלות - וזה יכול לקחת חודשים ואף יותר
מאמי אני עד היום לא קיבלתי את הטפסים של הנתיחה
מתוקה, זה נשמע כל כך קשה, שכל פעם זה מציף אותך... אני כבר ממש רוצה שתסיימו עם כל הסיפור הזה, שתוכלו לקבל תשובות ולשים את זה בעבר (למרות שעל מי אני עובדת? זה תמיד יהיה איתם ( קיצר, אין לי מה להגיד לך, רק אחבק אותך חזק חזק וירטואלי
יפה שלי אני אוהבת אותך המוווןןן ויודעת עד כמה שאת חזקה.. אני תמיד פה בשבילך אם בא לך להוריד קצת מהלב.. אגב לגבי המסמכים - כמה זמן מעכבים אותך?? כי גם אני ביקשתי מסורוקה מסמכים ותוך שבועיים זה היה שם.. יש לי חברה טובה טובה שיש לה מכרות מהבית חולים (עבדה איתן שם..) מרישומים רפואיים.. את רוצה שאני אדבר איתה? פרוטקציו זה תמיד טוב
אוהבת מרחוק
בובה אין מה להגיד
יפה שלי אין לי מילים את חזקה ואת זה כבר ראינו עלייך
נשמה יפה שלי, אני אוהבת אותך מלמלמלא את יודעת את זה שולחת לך חיבוקים חזקים מרחוק
יפה שלייייייייי קודם כל מיליון
אוהבת אתכןןן כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אהובה שלי
שולחת לך מליון
מיטל אני באמת לא מבינה למה אנחנו לא קרובות אוףףףףףףףף
מיטל אני באמת לא מבינה למה אנחנו לא קרובות אוףףףףףףףף