אין לי מה לספר לו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גברים זה עם מטומטם!!!!
    אני שומעת את בעלי מספר לשחר ממש סיפור מפחיד! על מישהו שהלשין על גנב ואז חברים של הגב באו לחטוף אותו
7 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו אני מבינה על מה העצבים על בעלך

• גדול!!!!
    טוב שהוא לא סיפר לו את הסיפור על "הבורר"...איך באמת האנשים נקברים בחולות ...

אל תכעסי...
  • אבל גרגמל ברור שהוא אגדה! ואם לא ברור אני יכולה להגיד לו שזה אגדה! (כיפה אדומה זה באמת סיפור הזוי. וגם עמי ותמי) מה אני יכולה להגיד על חטיפה
  • בדבר אחד את בטוח צודקת,
    הרי מי המציא את כל האגדות ההזויות האלה? גברים כמובן!
    אז גברים הם ללא ספק עם מטומטם

• [
  • נתן אלבז ורועי קליין זה דוקא אחלה!
    שחר אוהב שהוא מספר לו "סיפור בלי ספר" לפני השינה. בד"כ הוא מנצל את הבמה לסיפורי תנ"ך. שחר כבר יודע המון בזכות זה. אז למה לכל השדים והרוחות הוא החליט היום להמציא???!?!?

• בעלי בדיוק בסלון מקריא להם את כיפה אדומה בגרסה משלו ... נקרעתי מצחוק
    זה בסגנון "חינוכי "
    סבתא כעסה שכיפה אדומה לא אוכלת כלום כל היום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה