עובי הרירית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות איך מטפלים ברירית דקה של רחם ? התחלתי מעקב זקיקים והיום היום ה11 למחזור יש לי זקיק מוביל מספיק גדול אך הרירית דקה רק 5 מימ .אולי טיפול תרופתי הרופא בינתיים לא אמר לי כלום רק אמר נמשיך עם מעקב זקיקים וזהו אפילו הוא יתאכזב שראה תוצאות היום.
6 תגובות
עמוד 1
  • יש כל מיני תרופות כאלו ואחרות שמסייעות לעיבוי הרחם, אךלפי מיטב ידיעתי זה בד"כ ניתן במהלך טיפולים הזרעות/הפריות...

אני אישית לא מכירה תרופות שמשתמשים בהם על בסיס טבעי...

אבל, תשאלי את הרופא שלך...

אומרים שאכילת סלק אדום משפרת את העובי, שווה לנסות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה רבה שירוש אני ינסה מה כבר יכול לקרות גם טעים וגם בריא.
  • האמת,נקלטתי עם 5.5 (אפילו הרופא טען שהיא דקה להפרייה)
    ועם 2 (רופא-אחר טען שאין-מצב לקליטה,אך מייד הוסיף משהו בסגנון: אני לא-נביא,ההוא שם למעלה מחליט ואכן היתה לרופא-הזה צניעות ואני אוהבת תכונה זאת אצל רופאים!).

כך שהנוסחה 7,8 לא תמיד אבסולוטית..לפחות אצלי וזה מראה על-כך שתמיד אפשר להיקלט,בכל-מצב ברוך-השם!

אני ובעלי שתינו חליטת-תה סינית של אייל-פוליטי וכנראה זאת היא שייצבה את המצב..כי אחרת,אין לי מושג איך הנס ברוך-השם קרה אצלי.
    אכלתי מעט סלק,לא-בקביעות..

• תודה רבה מרווה כשעשיתי מעקב נוסף היא הייתה 7.5 אז אני כולי תקווה ,שבעזרת השם נצליח.
  • האמת,שבשבילך כעת חשפתי את סיפורי,שייתן לך תיקווה ולכולן בע"ה

• באמת מאמי שלי ,תודה רבה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה