אני רוצה לדעת מי הגמדה\ענקית שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדיין לא גיליתי, ואיתך הסליחה
    אבל אני חייבת לדעת מי את בבקשה אפילו תשלחי לי הודעה רק שאדעעעעעעעע רוצה לדעת מי המקסימה מאחורי המשלוח היפה והמדהים הזה
20 תגובות
עמוד 1
  • שמה מתחיל במ', כינויה דווקא בט'
    יש לה בנות מתוקות למדי
    והיא בעצמה נכס לפורום כולו וגם לאי אלו בנות....
    יש לה בבית שני אזורים בארץ וט"ו בשבט
    עזרתי?

• ענבר יפה

• אני גיליתי!
    אישה נפלאה הגמדה שלך
  • ענבר = את בטוחה שזו היא?.....נראה לי שהיא היתה של מישהי אחרת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יפה שלי

• אורטלי - גם וגם
  • לינבר עזרה לך מאוד ...

• היכול להיות שזאת טלטול?
    כייייייייייייייייי חשבתי עליה אבל בגלל שהיא הייתה כבר גמדה של מישהי אחרת לא התאים.
    ואים צדקתי אזזזזזזזזזזזזזזזזז טלטול מתוקתי יפתי אני אוהבת אותך ותודה רבה רבה רבה....................
    לינבריתודה
  • יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לגמרי צדקת!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אכן זו אני
  • טלטוללללללללללללללללללל
    האמת שכן חשבתי עלייך אבל בגלל שהיית גמדה של מישהי אחרת הורדתי אותך והתסכול גבר. אכן חידה טובה אין עלייך מדהימה שכמוך
    אני רוצה להגיד לך תודה וכן כן שמחה עד מאוד שאת היא הגמדה, ענקית שלי. אוהבת אותך מלא מלא מלא
    שיהיה שבוע מקסים וטוב לכולכן
  • מאמי שלי
  • טלטול את מהממת ...
    אין כמוך

• אוהבת אותך שיהיה לך יום מדהים ומקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה