נמאס לי מהדירה הזאת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכולתי להשלים עם זה שהדירה פיצית, השלמתי עם הזרם החלש שבאמבטיה, לא התלוננתי על זה שאנחנו בקומה חמישית, הקהילה החרדית כאן לא הרתיעה אותי, אבל... אני לא מסוגלת לסבול יותר את הקטע עם החשמל! אי אפשר להפעיל כאן יותר משני מכשירי חשמל שזוללים הרבה חשמל בבת אחת. זה כל כך מעצבן. חסכוני אמנם, אבל בלתי נסבל.
    כנראה שבעוד כמה חודשים שוב עוברים דירה. יש יתרונות בלגור בשכירות - פשוט קמים והולכים כשמתחשק.
10 תגובות
עמוד 1
  • אוי איזה מרגיז זה! כשגרנו בשומרון גרנו בשלוחה חדשה שקמה לישוב ושמה היתה אותה בעיה. כשאנחנו הגענו לגטר שם כבר היה סביר אבל לפני כן כשמישהי רצתה להפעיל מכונת כביסה היא היתה צריכה לידע את השכנות שלא יפעילו גם. או אם מישהי רצתה להדליק דוד היא היתה צריכה לנתק את המקרר
  • אפשר לסדר את זה... דברו עם בעל הבית...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בדיוק כמו אצלנו
    חסכוני חסכוני אבל הגענו ל1200 ש"ח חשבון חשמל
  • באסה

• ליידע את כל השכנות כל פעם שמפעילים מכונה?

• אוף וואי אני הייתי מתחרפנתתתתת
    [email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה