אוףףףף... מה עושים?!?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כלב לא קטן, כבר 10 שנים הוא איתי
8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה להגיד לך... בעלי חיים זה נושא רגיש, במיוחד כשמדובר במצב שבו ילד נקשר לבעל חיים...
    שולחת לך
  • אני חושבת שאולי להגיד לו שזו הבחירה של בוטש, שהוא רוצה לבוא איתך לעבודה ולעזור לדיירים להחלים או משהו כזה ושהוא יוכל להגיע לפעמים לבקר אותו שם כשיתגעגע.
    זו באמת דרך טובה במיוחד שהוא יראה אותך כל היום.הלוואי והיה לי אפשרות לעשות ככה.
    גם הכלב שלי הוא חתיכת עבודה נוספת..והוא בכלל פג קטן.

דברו איתי בפייסבוק

• מאמוש אני לא יודעת מה לייעץ לך רק שולחת לך המון המון חיזוקים וחיבוקים

• אני מסכימה עם elaf . צריך להמציא משהו כזה . אצלנו לא מזמן קרה משהו, הבן שלי בא המון לחמתי והייתה להם חתולה מלא שנים והם נאלצו להרדים אותה כי הייתה חולה וזקנה כבר וגם ככה עמדה למות. הבן שלי נקשר אליה וכל פעם שהי המגיע שאל אליה וחמתי סיפרה לו שהיא בבית חולים לחיות ויש לה הרבה חברות שם ועד עכשיו הוא חושב שהיא שם. לפעמים יש מקרים כאלה

• אני הולכת להגיד עכשיו משהו קצת לא נעים וסליחה מראש. אני לא מצליחה להבין אנשים שמביאים כלב ומשכנים אותו במרפסת. במקרה הזה אני באמת חושבת שיהיה לו טוב יותר בהוסטל. לגבי עידן, אני חושבת שצריך לנהל איתו שיחה אמיתי ולהסביר לו שהוא הולך למקום שבו יהיה לו הרבה מקום ויהיה לו הרבה יותר נחמד שם.
  • דין דין כשלקחתי אותו הוא היה איתי בתוך הבית, אח"כ כשזה היה דבר שמנע מאיתנו לעבור לגור ביחד התפשרנו בכך שמצאנו דירה עם גג גדול
    חוץ מזה כשיורד גשם מכניסים אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה