אווווףףףף... מה עושים?!?!!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כלב לא קטן, כבר 10 שנים הוא איתי
7 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה לענות לך מנקודת המבט שלי בלבד - גם לי יש כלבה מדהימה, גם 10 שנים איתי ביחד כמעט, היא כבר ממש מבוגרת.

וגם היא אצלנו בבית, והבית לא גדול בכלל, להיפך. נכון, זה קשה, ומעייף, ומצריך לנקות - אבל היא חלק ממני. לטוב ולרע. הבנות משוגעות עליה, אני לא יכולה לראות את חיי בלעדיה - ועוד כמה שנים זה כבר יקרה באופן טבעי.....

לא יודעת, אני לא יכולה לחשוב על לזרוק אותה - עד עכשיו היה לנו טוב וכשמתחיל להיות קשה - אז להיפטר ממנה?....זה לא נעל, זו נשמה.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אור-טל אני לגמרי מבינה מה שאת אומרת אבל האמת שפה בבית הוא כמעט שלא זוכה ליחס ( כי הוא בחוץ) ברמה שזה כבר צער בעלי חיים בעיני

• בתוך הבית זאת לא אופציה לצערי, כבר שעברנו לגור ביחד זה בעלי הטיל וטו על הענין
  • אני חושבת שאת עושה החלטה נכונה.. אמנם קשה אבל זה לטובתו... תסבירי לעידן שהוא יוכל ללכת לבקר אותו מתי שירצה ושאת לוקחת אותו לשם תעשי את זה ביחד עם עידן
  • כן... בדיוק עכשיו חשבתי על זה איפי, בפסח אני אקח את שניהם איתי שיראה איזה כיף לו שם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה