מה אני עושה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הניקיונות לפסח?
    התחלתי את המקלחת והצטרכתי להשתמש באקנומיקה, מסיר אבנית וכדו'. אומרים שלא בריא לנשום אותם בזמן הריון. השאלה אם גם בהריון צעיר? או רק במתקדם?
    ומה אני עושה עם הבובי/ת שיש לי בבית? כבד כבד לי להרים, וזה די מפחיד אותי בהריון הראשון לא הרמתי כלום....
    אני צריכה לעכל שאני עוברת הכל מהתחלה, איזה כיף
8 תגובות
עמוד 1
  • לגבי להרים זה שטויות..זה לא שאת עובדת בבניה ומרימה בלוקים. נשים בכל הזמנים עבדו עבודות פרך קשות מנקיונות פסח ועדין לא נכחדנו :)
    הריון בריא יחזיק מעמד נגד כל מכשול.
    ובובית בגיל 11-10 חודשים לא צריך להרים כל הזמן.
    אני לא בהריון וגם לי כבד להרים 10.5 קילו.
    פשוט לא מרימים וזהו. חות מאשר כשצריך ואז זה לא נורא.
    תראי את כל הגננות שיש לנו בפורום שהיו צריכים להרים ילדים בגילאים אלו ואף יותר וזה היה כל העבודה שלהם כל היום תינוק זה או אחר והנה חובקות ילדים וחלקן אף בהריון שני בריא ועגול.:)

דברו איתי בפייסבוק

• ממי אני הריון שני העברתי כשלהב היתה בת שנתיים פלוס
    והרמתי אותה
    וניקיתי
    ועבדתי
    ונסעתי באוטובוסים
    ובישלתי
    והשתוללתי איתה בג'ימבורי ובגן משחקים

וכמו שאת רואה ברוך השם נועם בריאה

• אצלי אותו הסיפור, נועה שוקלת 13 קילו ואני
    מרימה אותה ועוד איך
  • את ההריון הראשון גיליתי רק אחרי שעברנו דירה, כלומר אחרי שהרמתי, סחבתי, צבעתי בית שלם, ניקיתי עם חומרי ניקוי יותר גרועים מאקונומיקה ועוד הייתי עם המדביר שהגיע לעשות הדברה בדירה החדשה - וכל זה מבלי שיהיה לי מושג שאני בהריון

• אני באופן אישי מורה לחינוך מיוחד
    ויוצא לי מדי פעם להריםמבלל מוגבלות הילדים
    אין עם זה בעייה
    יכולה להיות בעייה רק בשלבים מתקדמים בגלל כאבי גב
    אבל את לא מרימה טון איטונג
  • אני הרמתי את עומר ששקל 15 ק"ג המון..
    סבתא של דניאל במיוחד היתהצועקת עליי להפסיק עם זה, אבל לא הקשבתי..

בקיצור, זה חלק מהחיים. מומלץ לא להרבות בזה, אבל..
    אוף, מתי תגלי מי את?

• אני גם נתקלתי בזה ואני מנסה לא להרים כבד וגם את הבן שלי אני לא מרימה והסברתי לו שאמא לא יכולה כי יש לה תינוקי בבטן והוא דווקא מבין ולא נעלב ואפילו התחיל לעזור לי בכל מני דברים שלא יהיה לי קשה..אין אני מתה אליו..נסיך קטן שלי
  • זה לא קל אבל אי אפשר להשוות את זה עם ההריון הראשון כי במהלך החודשים שאת מחזיקה את התינוק/ת על הידיים, הגוף שלך מתרגל וכוח הסיבולת שלך גדל אז זה גם די טבעי שמה שלא יכולת לעשות בהריון הראשון את פתאום כן יכולה לעשות בהריון השני.
    אבל בכל מקרה תשתדלי לא להגזים ולא לסחוב את הילד/ה יותר מדי על הידיים, כמו שאמרו לפניי, רק כשבאמת צריך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה