היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם חס וחלילה מדובר בדימום של הפלה אז יתכן שעדיין יש בחילות למרות הדימום? כמה זמן עובר מרגע שיש הפלה עד להופעת דימום?
עזרה בבקשה כי אני אוכלת לעצמי את הראש....
ביום ראשון בדיקת בטא אבל עד אז אשתגע --------------------------------------------------------------------------------
5 תגובות
עמוד 1
נראה לי שכרגע אי אפשר לדעת, גם בשבועות הראשונים להריון יכול להיות דימום חלש. בחילות וצרבות אלה תופעות הורמונליות שיכולות ללוות גם מחזור, גם הריון וגם, חס וחלילה, הפלה, בגלל השיבוש ההורמונלי. תהיי מוכנה להכל, גם אם זו הפלה, צריך לדעת שעדיף שזה ייגמר כך ואם ההריון לא היה תקין חשוב שהגוף יתמודד איתו לבד, ואז אפשר יהיה ב"ה להקלט מחדש להריון בריא ותקין. שולחת לך המון חיבוקים ומחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר
תראי, יכול להיות בתחילת ההריון דימום.. אבל בגלל שהבטא לא הכי גבוהה, ודימום תמיד מצריך בדיקה אני הייתי הולכת לבדוק את זה כבר עכשיו מקווה שהכל בסדר
אני הייתי הולכת להבדק לכל מקרה עכשיו
בהצלחה!
יש מצב לדימום בשבועות הראשונים לי אישית לא היה אבל הבנות פה יגידו לך מקסימום לכי להבדק יום ראשון
שבת שלום
יתכן דימום קל בשלב שלך למרות שלא לכל הנשים זה קורה. אבל בכל מקרה חוץ מהבדיקת בטא שאת רוצה לעשות שוב את חייבת ללכת לרופא ולספר מה קורה איתך ושיבדקו אותך.