-
קורה בזמן הריון וגם אחרי הלידה שיש יובש באיזור ההוא.
צריך להשתמש בהרבה חומר סיכה, ואם מופיע דימום רצוי להיבדק, כי לאחת הבנות פה זה קרה רוב הזמן והרופא אמר להם לא לקיים יחסי מין בזמן ההריון
-
זהו שלא היה לא יובש ולא כלום.... הכל היה רגיל....
ובכל זאת שרף לי וכאב לי ולא היה לי נעים בכלל....
ולא היה דימום טפו טפו טפו טפו..... הייתה נקודה קטנטנה מאוד מאוד כמו בסידרה של "חברים" שהיה פרק שפיבי עשתה קעקוע וראו רק נקודה קטנטנה... למי שמכיר את הסדרה חחחחחחחחחחחחח
זהו.... ובעלי מודאג ולא מרגיש גם בנוח לקיים יחסי מין ואני מנסה להסביר לו שהריון זאת לא מחלה
[/url
-
אוי חומד, כל-כך מבינה אותך! לא יודעת למה שרף לך אבל זה נשמע הגיוני - יש המון שינויים בגוף בגלל ההורמונים, והכל משתנה - לפחות לפי מה שקורה אצלי אני רואה.
אני, עם כל הכבוד, לא מצליחה לקיים יחסים עם בעלי בכלל, מאז שאני בהריון :( לא שיש מניעה, אבל בשליש הראשון סבלתי מדימומים, ועכשיו פשוט לא בא לי, למרות שכפי שאת אומרת זה לא מחלה ואפשר הכל רגיל - אני בכלל לא מצליחה אפילו לחשוב על זה.
נסי לדבר עם הרופא בהזדמנות על מה שקרה לך, או תחטטי בפורומים רפואיים על זה, אולי תמצאי תשובה או מישהו יענה לך...
אותי זה מטריד מאוד, האמת, אבל קצת חששתי להעלות פה את הנושא כי פעם בפורום של מנסות להיכנס להריון כתבתי על זה כשעוד לא הייתי הרה, הבנות הגיבו והכל אבל אחר כך עיוותו לי את כל מה שכתבתי כשהודעתי שנכנסתי להריון (נראה לי פשוט מקנאה) וזה ממש עשה לי טראומה מלדבר על זה בכלל.
כל הכבוד לך שאת לא מתביישת :)
מקווה שיעבור מהר והכל יסתדר לכם :)
-
הכי טוב זה באמת להתיעעץ עם רופא מה לעשות הלאה. עד שתלכי לרופא אל תקיימו יחסים.
-
אני חושבת שה"דימום" הזה היה מפצע\חיכוך\שריטה חיצונית.
אבל בטח אף אחת לא מסתכלת
-
לא חושבת שזה דלקת או משהו כזה...
לא כואב לי בזמן שאני עושה את הצרכים שלי חחחחח
אבל זה ממש מוזר ומדאיג גם.... למה דווקא בקיום זה קורה?
מתברר שגם בעלי לא בעניין כבר ודי מפחד על התינוק.... [/url
-
אבל אתם עושים סקס לא איפה שאת עושה צרכים.
דלקת יכולה ליהיות לא רק בדרכי השתן.
קבעת תור כבר?
-
כן.... יש לי רופא זכר... אמרתי כבר לבעלי שכדאי לו בפעם הבאה לשאול את הרופא שלי כל מה שבא לו כדי להסיר כל דאגה מיותרת..
ואני באמת אקבע....
תודה מאמי
[/url
-
לאט לאט תתיעצי עם הרופא
ובלי לחץ
ותשמחי שאת מסוגלת, אני לא יכולה לחשוב על זה...
-
קורה לפעמים ששורף, כל השינויים ההורמונליים משפיעים על כל הגוף, גם על הנרתיק והרטיבות שם.
לכל מקרה גם אני במקומך הייתי קובעת תור לרופא כדי לשלול אפשרות של דלקת, ועל הדרך שבעלך באמת יישמע דברים מרגיעים מהרופא ויחזור לו הרצון