dalfrid השמעי קול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה ? לאן נעלמת ? מה חדש?
13 תגובות
עמוד 1
  • הייי
    אצלי הכל מצויין
    נעלמתי לחופשה קצרה , קצת שמש בחופים של הוואי...
    אמרת לא לחשוב על הריון אז מצאתי לי דברים אחרים לעשות... חח

הייתי אצל הרופאה היום היא הציעה לי לעשות בדיקת ביוץ וקבעה לי צילום אולטרסאונד לעוד פחות מחודש. מקווה שהכל יעבור בשלום ויהיו רק הפתעות טובות.

מחר אקבל תשובה של בדיקת דם...

מה איתך? מה חדש?
  • אני בסדר עשיתי מעקב זקיקים ,מתפללת לבשורות טובות , לא הבנתי אז יש הריון ? רופאה המליצה על לך גם על מעקב זקיקים ?תאמיני לי אני הייתי מאד מופתעת שלפי המעקב זקיקים שעשיתי שהביוץ שלי החודש יצא מאד מוקדם ביום ה14 (אפילו 13 בלילה ) מאשר שהיה כתוב בכל מחשבוני ביוץ באינרנט.הרופא אמר לי שמחשבוני ביוץ באינטרנט נותנים תמונה כללית וזה לא תואם בדיוק עם הגוף שלנו (לפעמים הביוץ בא מאד ,לפעמים מאוחר) זה משתה מחודש לחודש.תעדכני אותי מאמי בבשורות טובות .[:)דיאנה.
  • זה היה מחזור מוזר לא הריון
    הבדיקות דם יצאו נורמליות - לפחות אני יודעת שאין בעיה.

בכל אופן אני אחכה לבדיקת אולטראסונד בעוד שבועיים וחצי לוודא שאכן אין בעיות וסתם אנחנו מפספסים את הביוץ.

אני שמחה לשמוע שאצלך יש התפתחויות... המון הצלחה!!!
  • היי מאמי ,אני שמחה שבדיקות דם יצאו בסדר ,אולי באמת גם את תעשי מעקב זקיקים ? ככה תדעי בדיוק מתי יוצא הביוץ שלך.היא עושה לך בדיקת אולטראסאונד כללית או מעקב?
  • האמת שאין לי מושג, אבל אני אשאל אותה שניפגש עוד שבועיים...
    מה ההבדל? מה עדיף?
  • היי מאמי מה נשמע ההבדל בין שבמעקב זקיקים בודקים בדיוק מתי אמורה לבייץ,בדרך כלל מתחילים מיום ה7 למחזור וכל יומיים ו שלוש בודקים את יתפתחות זקיקים שלך בדרך כלל יש אחד או שתיים מובילים ,במקביל בודקים את עובי הרירית של רחם שזה פרט מאד חשוב ליתפתחות תקינה של הריון. איך את מרגישה בכלל?
  • הי
    אני מרגישה נהדר, הכל טוב.
    עוד 4 וחצי חודשים אני חוזרת לארץ
    אני מקווה לחזור בהריון אבל אם אז אני בטוחה שבארץ אהיה הרבה יותר רגועה ונינוחה
    ואולי אז זה יקרה.

בינתיים מבלה ונהנהת מהחופש שיש לי פה.

יש לנו פה ימים גשומים מאוד, כבר 5 ימים גשם בלי הפסקה.
    אבל התרגלתי וזה לא מפריע לתוכניות שלי.

איך את מעבירה את הזמן?
  • אני בסדר מנסה לא לחשוב על זה בשביל לא לתאכזב סתם,עוד מעט פסח ,אז לא חסר מה לעשות ,אבל אני תמיד דואגת לנקיון בכלל אז אצלי מצב לא מוזנח ואני לא עובדת קשה.מאחלת לך המון הצלחה איפה אתם בלילה סדר? בטח קשה לך בלי משפחה שם עוד במיוחד בתקופת חגים. בשורות טובות מאמי
  • הייי
    האמת שלא ממש קשה, יש לי כאן חברים חדשים
    ונעשה ביחד את החג, כבר חילקנו מה כל אחת תעשה.
    ובהחלט יש הרבה הכנות וסידורים שמעבירים יופי את הזמן.

מחכה לשמוע בשורות טובות...
  • קיבלתי את מחזור אוף איך נמאס לי שוב קבעתי תור לרופא והחודש היהו כל סימנים של הריון גם חום וכאבי חזה וסחרחורת ושוב סיפור חוזר על עצמו. מה איתך מאמי?
  • הייי, צר לי לשמוע שלא הצליח לך החודש, אבל לפחות תוכלי לשתות את כל 4 כוסות היין בליל הסדר :)
    אצלי אין שום סימן של הריון או מחזור
    יש לי עוד יומיים לחכות למחזור ולקוות שלא יבוא...

עבדנו די קשה החודש
    בא לי לקבל תושבה חיובית.
  • כן גם מאמי גם אני עבדתי קשה אפילו עשיתי מעקב זקיקים וגם זה לצערי לא עזר ,כן לגבי יין את צודקת מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות ,כבר קבעתי תור לרופא רוצה שוב לדבר איתו ונראה אולי אני פשוט צריכה תמיכה לגוף כי החודש בודאות ידעתי מתי היה לי ביוץ (יש לי הרגשה פשוט שקשה לו להתפתח אני מתכוונת להריון)
  • חג שמח לכל בנות היקרות , הרבה הצלחה ,בריאות ו כמובן דבר חשוב מאד בשורות טובות לכולנו ולבנות שכבר בהריון הריון קל ותקין . לא לתייאש להמשיך לאמין בלב שלם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה