מי שעברה צילום רחם?! אשמח לתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כפי כתבתי בפורום. עשיתי ביום רביעי צילום רחם שעבר בהצלחה. כמעט ללא כאבים. באותו יום הרגשתי טוב ואפילו ביום חמישי עבדתי.
    אבל אתמול והיום התחילו כאבים ( לא בדיוק כאבום אלה סוג של לחץ בגב התחתון ובבטן התחתונה)
    יותר בצד שמאל.
    האם מי שעברה צילום רחם עברה כזה דבר.... קיבלתי מרופא טרם הבדיקה אנטביוטיקה ו וד סט של סטראוידים
5 תגובות
עמוד 1
  • היי לך,
    כפי שכתבתי כאן בעבר בפורום..
    אני באותו יום של הצילום רחם בערב התחילו לי כאבים ולחצים בבטן התחתונה ולאחר התייעצות עם הגניקולוגית שלי הופנתי למיון. במיון בדקו אותי וראו שכנראה התפתח לי שם זיהום, נתנו לי אנטיביוטיקה והייתי מאושפזת 3 ימים.
    הלוואי שזה לא המקרה שלך.. אך אם הכאבי בטן ממשיכים עד מחר אני מציעה לך לגשת למיון.. אולי "הגוף שלך לא מגיב טוב לפרוצדורה הרפואית.." כך לדברי הרופאים..
    ושוב.. מאחלת לך המון בריאות ושלא תזדקקי לאף אנטיביוטיקה.. שהכל יהיה תקין..
    שיהיה שבוע טוב,
    שרית

me
  • הי. כן גם אני מקווה.... כעיקרון יש לי היסטוריה של
    אנדרמנטיוזיס אז יכול להיות שזה הכאבים משם. עם לא יעבור עד יום שני נראה וביום שני אני במעקב זקיקים.... אז כבר נשאל רופא...... וממש לא באה לי מיון וכאלה! !!!!!!! הכאבים לא חזקים רק כזה מציק עושה לא נוח
  • הי. כן גם אני מקווה.... כעיקרון יש לי היסטוריה של
    אנדרמנטיוזיס אז יכול להיות שזה הכאבים משם. עם לא יעבור עד יום שני נראה וביום שני אני במעקב זקיקים.... אז כבר נשאל רופא...... וממש לא באה לי מיון וכאלה! !!!!!!! הכאבים לא חזקים רק כזה מציק עושה לא נוח
  • בריאות החלמה מהירה והריון בקרוב מאוד בע"ה !!!

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
    [
  • תודה. כבר יותר טוב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה