גיסתי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאוד קשה לי עם גיסתי.
    יש לנו דעות שונות לגבי כמעט כל הדברים.
    בעיקר כל מה שקשור למתנות ופינוקים.

אותי אף פעם לא עניין מי נתן מה וכמה. אני אף פעם לא אמרתי לה תקני לילדים שלי מתנות -לגדולה שלי היא קנתה די הרבה בחצי שנה הראשונה לחייה ולקטן פעם אחרונה שהיא הביאה משהו היה כשהוא נולד וזה היה לפני שלוש שנים, וזה לא שאני סופרת, אני מעלה נקודה...

מאז שנולד לה בן לפני כמעט שנה היא כל הזמן באה אלינו בטענות שאנחנו לא קונים לו מתנות. כשהוא נולד בעלי בא ביח עם מתנה. לברית הבאנו לו מתנה ובאירוע שמנו שיק די מכובד... אבל כנראה שזה לא מספיק.
    פעם אחרת שבאנו הבאנו לה 3 שקיות ענקיות של בגדים אבל בעלה רוצה הכל חדש..... אבל לא כלפעם שנפגשים אנחנו מביאים לו מתנות.

עכשיו סתם, קשקשנו קצת ובצחוק שאלתי אותה מה היא מכינה אלי לפסח, משם זה גלש לכל העניין של מתנות ועד שאני לא אביא כלום לבן שלה היא לא תביא לנו שום דבר..... ואיך לא אכפת לנו ממנו ושהוא האחיין היחיד של בעלי ואיזה חוסר אכפתיות מצידנו. ולא משנה מה נעשה, אנחנו לא בסדר.
    איך מתמודדים עם דבר כזה?
    יום נפלא
2 תגובות
עמוד 1
  • גם לי יש גיס קוקו...
    וגם איתו היה אישו על המתנות. קנינו, השקענו והוא פשוט לא העריך לא אמר אפילו תודה
    ולכן, החלטנו שלא קונים יותר כלום. העניין התפוצץ שהוא אמר שהוא לא רוצה את המתנות שלנו
    והחלטנו שפשוט לא קונים יותר, ולא משנות הנסיבות. מי שלא מעריך ולא נותן בחזרה גם לא יקבל.

יש אנשים שאי אפשר לצאת איתם בסדר, גיסתך כנראה משתייכת למחנה הזה.
  • אם היא כבר כזו ישירה ומגעילה אז אני במקומך הייתי מזכירה לה את כל הפעמים שכן הבאת ומה וכמה שתזכר קצת אם נדפק לה הזכרון והשכל. היא ממש מגעילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה