היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עדיין קצת המומה. לא חשבתי שבגלל ניקיון אחווה שבת כל כך עמוסה ריגשית ופיזית. עם דימומים וכאבים קשים, ממש כמו צירים. כל השבת לא הפסקתי לסמם את עצמי עם משככי כאבים וברגע שאני מרגישה שהם פגים אני דוחפת עוד. הכאבים בלתי נסבלים עד שאני שוכבת מעולפת ולא זזה מהמיטה. כבר השלמתי עם הסימנים שמעידים על מה שהתרחש בתוכי... כל מה שנותר זה רק לחבק את האפרוח/ה היקר/ה שלי, להודות על המתנה הזאת שכרגע היא מאוד לא מובנת מאליו ולחכות להפסק הדימום. שאוכל לנסוע למרפאת הנשים ולברר לעומק מה ניתן לעשות ברגע זה.
תודה לכן על התמיכה הנפלאה, אחרי הרופאה אגלה לכן את זהותי שבוע טוב ובשורות טובות.
ממי שבוע טוב חשבתי עליך כל השבת {ואני יודעת מי את!} אל תספידי כלום!לכי לבדיקה ואז תהי חכמה יותר שולחת לך מליון
אה כן אירהל'ה, סליחה שלא הרחבתי... ביום שישי פתחתי שירשור על דימום רציני שראיתי בגלל שהייתי עסוקה מדי בניקיונות. הבנות כאן עודדו אותי וביקשתי מסיון שתמחק את השירשור לבסוף כמובן שהייתי בטוחה שהדימום יפסק ושזה לגיטימי אבל הנה, ממש כמו מחזור. בתוספת כאבים והתכווצויות. מפה העידכון ממשיך...
מקווה שהכל יהיה בסדר! איך הדימומים? יש הרבה דם טרי? יש גושים?
כן יפית, יש דימום מסיבי מוגבר עם קרישים, כאבים כבר אמרתי?
סורי מאמי, זה לא נשמע טוב בכלל.. מקווה שהכל בסדר...לכי להבדק ואל תחכי יותר מידי, לפחות תדעי מה קורה איתך, לא רוצה להלחיץ אותך אבל זה קרה לי בהריון הקודם וכשהגעתי למיון כבר לא היה אפילו שק חשוב שתלכי להיבדק כי גם אם הדבר הכי גרוע קרה את צריכה לקבל טיפול ולהוציא שאריות מהרחם,תזכרי שכל מה שקורה לטובה! כשזה קרה לי הרופא במיון אמר לי שאני צריכה לשמוח כי אם זה קרה העובר היה פגום וטוב שהרחם פלט אותו ותראי שבקרוב מאוד תקלטי להריון חדש ותקין. שוב מקווה שהכל בסדר שם
אוי מאמוש
אוי ממי שלי צר לי לשמוע זה באמת לא נשמע טוב לצערי אבל אמונה תמיד צריכה להיות בלב וכמובן כמובן צריך להאמין שכל דבר בחיים הוא לטובה - מבטיחה לך דבר אחד לא הנקיון הוא מה שגרם לזה - ואם זה קרה כנראה זה היה צריך לקרות ככה או ככה. אז בטח ובטח בלי כעסים על עצמך
בבקשה אל דברו איתי על גרידה חס חס חס וחלילה אני לא מסוגלת לשמוע את זה. בטל' אמרו לי לחכות לסיום הדימום שאתנקה ואתחיל מחדש... אני בכל אופן אסע לבדוק אבל אני רק בשבוע 5 וגם ככה לא יצפו דופק, מדובר רק על שק הריון.
אוי בובה
אוי צר לי מאמי ... תרגישי טוב מחזיקה לך אבצעות
אני לא יודעת מי את אבל אני שולחת חיבוקים והמון אהבה. אני יכולה להגיד שבהפלה שלי לא היה צורך בגרידה. מחזיקה אצבעות שהגוף ינקה את עצמו ומהר מאד תוכלי לנסות שוב.
ועד שלא אומרים לך סופית אל תספידי את ההריון
נשמה
איזה נר? הצילוווו. אני בעד לחכות עד מחר לפחות, אין לי אפשרות לנסוע למיון ואולי פשוט אגש לרופאת הנשים שלי. אני מקווה שזה יסגר הכי טבעי שאפשר, אני לא עומדת בהתערבות רפואית
יפה שלי
אוי מתוקה חשבתי עליך בשבת, כל כך קיוויתי שהכל יסתדר... אמשיך להחזיק לך תרגישי טוב
אל תלחצי,זה לא גרידה!!!! זה נר שמוחדר לנרתיק והוא גורם להיתכווצות של הרחם ובכך הוא מוציא את כל הכרישי דם שנישארו בפנים על מנת לנקות את הרחם שלא יהיה זיהום, ובעזרת ה׳ לאחר הוסת הבאה תעשי שוב אולטרסאונד לבדוק שהרחם נקי והכל יצא ואז תוכלי להיקלט שוב להריון תקין בעזרת ה׳ בקשר לרופאה שלך, היא תשלח אותך למיון נשים אז תקצרי את הדרך תתקשרי למוקד ותבקשי שישלחו הפניה למיון נשים וסעי לשם כבר! אין מי שישמור לך על הילד? הורים? חברים? שכנים? אחים?
גם אני חשבתי עליך בסופ"ש- מי שלא תיהי...
האמת, באמת לא נשמע מעודד מדי, רק מאחלת לך שיסתיים בצורה הקלה ביותר וכמובן שתיקלטי להריון מושלם במהרה..