מה אתן חושבות על - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנשא....
    בןןן אוהב ידיים
    מה אני יעשה הרגלתי

14 תגובות
עמוד 1
  • ממי כעיקרון לא יודעת אם תינוק יתרגל למנשא בכזאת קלות אם מתחילים רק בשלב כזה.

אבל אם כבר אז כן ממליצה בחום על בייבי ביורן

• תראי כשהוא היה בן חודשיים קניתי ציקו שמנו אותו ניסינו
    והוא לא התלהב כל כך
    אבל היום , אפשר עם הפנים כלפיי חוץ אין לי בעיה להשקיע
    הקטע עם זה יעזור לי בן כבר בן 4 חודשים

• אם כבר מנשא רק עם המרל שתומך בעמוד שידרה
    או מנשא של ארגו- החלום שלי הוא מתאים עד 16 קילו

• בעקרון בד"כ להפך ממליצים לא להשתמש במנשא לפני גיל 4 חודשים ככה שבן להפך בגיל המתאים להתחיל.
    מבחינת מנשא אני מאוד ממליצה על מנשא של ארגו בייבי, לנו יש את ארגו ספורט והוא מעולה
  • גם לנו יש בייביבורן והוא מעולה. אבל ככל שעובר הזמן אני משתמשת בו פחות ופחות ולכן אני לא ממליצה להשקיע כלכך הרבה כסף עכשיו
    אבל מה שגם הדס לא התרגלה לידיים ואוהבת לשחק על הרצפה או להינות מטיול בעגלה כך שהשיקול שלך הוא הגיוני.....

• אני משתמשת במנשא בד ארוך...

אבל אני יודעת שהוא לא פופולרי בקרב בנות בפורום,אז בטח תשמעי רק אותי ממליצה עליו.

אני מתה עליו

• גם לי יש מנשא בד שקושרים. נראה לי הכי נוח לתינוק קטן.

בגיל של בן כבר לא הייתי משקיעה כי עוד שניה כבר יהיה לך כבד מידי לסחוב אותו לאורך זמן על הגב. יש לך אולי ממי לשאול לכמה חודשים? את בר אני מזמן לא לוקחת במנשא. אפשר עד גיל שנתיים עם קשירות שונות אבל אני לא מסוגלת.

• לי יש של צ'יקו ואני יכולה לספור על כף יד אחת כמה השתמשתי בו.
    הוא מעולה, פשוט לא יצא לי... וגם דיי הפחידו אותי עם הפיסוק- שזה לא בריא לרגליים ובלה בלה..... תעשי מה שנראה לך

• אני ביקשתי מאחותי שתביא לי כזה מחו"ל , היא תגיע בעזרת השם לקראת הלידה ותביא לי
    אני כבר לא זוכרת את הסוג שביקשתי, לחברות שלי היה כזה גם אז ביקשתי ממנה מה שהיה להן
    אפרופו הן אמרו לי שלהזמין דרך EBAY הרבה יותר זול אז תבדקי
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • טוב אז לי יש את הארגו וגם את הבייביביורן.
    שנהם מעולים!
    הבייבי - אפשר לשים רק על הבטן שלך אבל התינוק פנים החוצה ואלייך. מתאים עד גיל שנה בערך - אח"כ הבייבי לא נכנס למנשא וגם כבר.
    הארגו - רק עם הפנים אליך, אבל אפשר לשים גם על הגב. מתאים עד..... בוא נגדיר את זה ככה - אוריקי בן 3 עדיין נכנס פנימה והוא קובבון ושוקל כבר 17-18 קילו!

אני חורשת על שתי המנשאים!!!
    כשיוצאים לטיול אמילי מקדימה אוריקי מאחורה ויאללה!
    [

• לנו אין מנשא
    אבל ניראה לי שבגיל 4 חודשים כדי להשים אותו כמה שיותר על הריצפה
    שיתחיל לזוז לזחול להתהפך

• תודה בנות אני פשוט מיואשת
    אין לי כבר גבבבבבבבבבבב

• גם את שי-אל אני שמה במנשא לפעמים...כשאני הולכת לסופר וכאלה

• איזה מנשא יש לך לילוש ?<

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה